Kwestie van vertrouwen-   eReader eBook

Donna Leon • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Kwestie van vertrouwen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Venetië gaat gebukt onder een zinderende hittegolf. Terwijl de stad overspoeld wordt met toeristen, proberen de Venetianen zelf het hoofd koel te houden. Ispettore Vianello heeft echter wel wat anders om zich druk over te maken. Zijn tante onttrekt om onverklaarbare redenen grote sommen geld aan het familiebedrijf. Vianello stelt een officieus onderzoek in en komt op het spoor van een waarzegger die zijn tante adviseert. Ondertussen ontvangt Guido Brunetti informatie over verdachte vertragingen bij het lokale gerechtshof. Maar pas als een suppoost van de rechtbank vermoord wordt, worden de vermoedens van een groter corruptieschandaal binnen de rechtbank bevestigd.

Donna Leon laat op meesterlijke wijze de verzengende hitte van de Venetiaanse pleinen en de duistere koelte van de Venetiaanse rechtbank samenkomen in een explosief einde.

Dit boek in de pers

Wie van charmante politieromans houdt die het meer van sfeer dan van spanning moeten hebben, wordt weer op zijn/haar wenken bediend.  
De Morgen  

Donna Leon is geweldig op dreef in deze thriller, die een plaatsje in de vakantiekoffer meer dan waard is.  
Algemeen Dagblad  

Geen harde actie of door de keel gierende spanning bij Donna Leon. Wie haar boeken daarop beoordeelt zit verkeerd. Wel scherpe karaktertekeningen, inzicht in de menselijke natuur en maatschappelijke betrokkenheid. Wie dat zoekt is bij Donna Leon aan het juiste adres. Ook de subtiele manier waarop de auteur Venetië tot leven brengt is opmerkelijk, wars van de gebruikelijke clichés is opmerkelijk.  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over corruptie
  • zomerse misdaad

Details:

Auteur(s)Donna Leon
UitgeverijCargo
ISBN9789023453970
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte753 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieCommissaris Brunetti
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten