Laat me jou zijn-   eReader eBook

Petra Kruijt • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Laat me jou zijn is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een nieuw begin voor twee zussen in Laat me jou zijn van Petra Kruijt. Laat me. Dat is alles wat Susan nog wil. Ze heeft een goede (maar erg drukke) baan, een relatie met een man die stappen wil zetten waar zij nog niet klaar voor is en vooral een enorme vrijheidsdrang. Daar geeft ze gehoor aan door te verhuizen naar de andere kant van de wereld, naar San Francisco. Jou zijn. Lisan staat altijd al in Susans schaduw. Wat ze ook probeert, ze wordt nooit zo succesvol als haar zus. Totdat Susan vertrekt en er een gat ontstaat. Lisan springt daarin en neemt langzaam haar hele leven over. Petra Kruijt reist het liefst zo veel en ver mogelijk. Niet zo gek dus dat ze in Laat me jou zijn een van de hoofdpersonen laat verhuizen naar San Francisco. De auteur is onder andere bekend van De mannenmaker. Petra Kruijt schrijft perfecte chicklit boeken.blog.nl

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een goed uitwerkt verhaal vol humor

Het sterkste punt van deze aantrekkelijke chicklit is de vertelwijze. Twee perspectieven, twee zussen, die allebei naar de wereld kijken op hun eigen manier. Vreselijk goed uitgevoerd. Geen moment is het verwarrend, maar altijd een aanvulling op het verhaal. Suzan is de oudere zus. Haar leventje loopt op rolletjes, maar wanneer haar vriend haar ten huwelijk vraagt, is haar verlangen naar vrijheid te groot. Ze gaat voor 6 maanden naar San Francisco om te ontdekken wie ze is en wat ze wil. Om toch nog een beetje vaste bodem te houden mag haar jongere zus Lisan haar appartement huren. Lisan heeft altijd opgekeken naar haar zus en neemt stapje voor stapje haar leven over. Niet alleen haar appartement, maar ook haar oude baan. En zelfs de leuke buurman… Dit is een heel goed uitgewerkte chicklit vol humor. De personages zijn boeiend. Lisan heeft humor, maar is ook duidelijk de minder succesvolle zus. Suzan heeft altijd de betere keuzes gemaakt. Ze is enorm sympathiek en het is leuk om te lezen hoe ze een heleboel over zichzelf leert in San Francisco. Dit is een aanrader met een hele mooie en zeer toepasselijke titel!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Petra Kruijt
ISBN9789401903738
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's234
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte985 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten