Later-   eReader eBook

Rosamund Lupton • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Later is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op een prachtige zomerdag wordt de stralend blauwe hemel bevuild door de zwarte rook van een school die in brand staat. Grace beseft dat haar dochter Jenny nog in haar klas is en rent naar binnen om haar kind te redden. Ze weet Jenny te bereiken, maar ze raken beiden zwaar gewond en moeten in het ziekenhuis vechten voor hun leven.Een tweede gevecht begint als blijkt dat de brand is aangestoken. De pyromaan loopt nog vrij rond en lijkt erop uit Grace en haar gezin te vernietigen...

Reviews & recensies

Een originele psychologische thriller met een wel heel bijzondere invalshoek

Dit bijzondere boek van de schrijfster van de populaire thriller Zusje, is heel verschillend ontvangen. “Either you love it or you hate it.” Dit heeft te maken met het paranormale randje. Een hele originele manier overigens om een misdaadverhaal te vertellen. Het verhaal wordt namelijk verteld vanuit… een geest. Een geest? Ja, maar niet afhaken nu. Mede daardoor is het wel een heel bijzonder en ook spannend verhaal. Grace en haar dochter Jenny raken zwaargewond bij een brand. De brand lijkt te zijn aangestoken. Terwijl ze in het ziekenhuis liggen, treden moeder en dochter uit hun lichaam en proberen ze ongezien (soms echter wel opgemerkt) de brandstichter te ontmaskeren. Het is even wennen, even in het verhaal komen, maar uiteindelijk vond ik het echt een hele mooie manier om dit verhaal te vertellen. Wanhoop, onmacht, verdriet, de emoties worden mooi verwoord. Een psychologische thriller om van te genieten.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over mensen in coma
  • angst en bedreiging

Details:

Auteur(s)Rosamund Lupton
UitgeverijBoekerij
ISBN9789460232497
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1590 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten