Leve de koning-   eReader eBook

Fay Weldon • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Leve de koning is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Voordat Downton Abbey er was, was er Upstairs, Downstairs - en Fay Weldon schreef de allereerste aflevering van de inmiddels legendarische tv-serie. In deel II van de Liefde & erfenis-trilogie keert ze terug naar het adellijke geslacht Dilberne - en hun kokkin, kamenier en huisknechten. Koningin Victoria is onlangs overleden, en Edward VII zal haar binnenkort opvolgen. De Dilbernes worden meegezogen in de voorbereidingen op de troonswisseling - totdat een aantal ontwikkelingen op het thuisfront voor afleiding zorgen.

Reviews & recensies

Upstairs, Downstairs: nog steeds legendarisch

Het verschil tussen de Engelse upperclass en de middle- en lowerclass in de victoriaanse tijd of net daarna diende al dikwijls als inspiratiebron voor TV-series. Komisch ('You rang Mylord', anybody?) of drama (Downton Abbey). Bij Fay Weldon komt daar nog bij dat haar boeken vaak gaan over vrouwen die door de patriarchale structuur van de samenleving in het nauw komen. Fay Weldon werd vaak als auteur geclaimd door de feministische beweging, maar ze weigert zich in een hokje te laten opsluiten. Zij is niet alleen een virtuoze schrijfster, ze klaagt aan en hekelt. Haar karakters zijn niet kleurloos of stereotiep maar uitgesproken en temperamentvol. Een boeiende en intrigerende schrijfster. Als je haar nog niet kent: zeker het ontdekken waard.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • historische romans over de adel
  • lekker leesvoer

Details:

Auteur(s)Fay Weldon
UitgeverijAtlas-Contact
Vertaler(s)Fay Weldon
ISBN9789025441852
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's310
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1914 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten