Leven-   eReader eBook

David Wagner • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Leven is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

's Middags om twee uur gaat de telefoon. Een jonge, doodzieke man neemt op. Een stem zegt: we hebben een geschikt donororgaan voor u. Al jaren wacht hij op deze oproep, al jaren is hij er bang voor. Zal hij het aanbod aannemen, en in leven blijven? De autobiografische roman Leven gaat over de geschiedenis en voorgeschiedenis van een orgaantransplantatie. Over het leven met een ziekte, het wachten op de grens van leven en dood, de dagelijkse sleur in het ziekenhuis, de vragen die zich dan opdringen: Voor wie is het de moeite waard om in leven te blijven? En wie is er gestorven zodat hij verder kan leven wellicht als een ander mens dan voorheen?

Dit boek in de pers

Door (een) relativerende pose schept Wagner ruimte om ons stilistisch te vermaken. Dat doet hij voortreffelijk. Want al is dit een uitgelezen onderwerp om je in een depressionistische bui te duwen, Wagner pakt het zo in dat je geamuseerd verder leest tot de laatste bladzijde, hoewel hij geen millimeter toegeeft op de ernst van de zaak.  
De Standaard  

Leven is een prachtig geschreven boek waarin Wagner filosoferend, maar met flink wat relativeringsvermogen vragen probeert te beantwoorden.  
Medisch Contact  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over ziekte
  • Duitse literatuur

Details:

Auteur(s)David Wagner
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789025443573
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's288
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2299 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten