Leven vol overgave-   eReader eBook

Gabrielle Bernstein • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Leven vol overgave is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Gabrielle Bernstein werd jarenlang achtervolgd door angsten: om haar gewicht, haar relaties, haar werk... Ze vluchtte in allerlei verslavingen, tot ze Een cursus in wonderen las en het roer radicaal omgooide.

Vandaag de dag leeft Gabrielle haar leven zoals het bedoeld is: opkomend voor zichzelf, gezond en vol vreugde. In Leven vol overgave beschrijft ze aan de hand van haar eigen spirituele bewustwording haar transformatie tot `Spirit Junkie: ze overwon haar angsten, leerde haar denkpatronen te doorbreken en werd weer gelukkig, en laat zien hoe dit voor iedereen mogelijk is.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een boek over hoe de angst voor het leven te ontstijgen. Bijzonder en voor iedereen nuttig!

Toen ik de achterflap van Leven vol overgave las was ik gelijk geïntrigeerd. Hoe Bernstein haar angsten onder woorden brengt, is voor mij zeker herkenbaar. Ik denk dat iedereen wel tot op zekere hoogte last heeft van faalangst. Sommigen heel heftig, anderen in een milde vorm. Ben ik wel een goede partner? Stel ik mijn ouders niet teleur? Pak ik mijn carrière wel goed aan? Dit zijn vragen waar veel mensen wel eens mee worstelen. Gabrielle Bernstein heeft mij in dit boek geleerd in het nu te leven, te genieten en een 'Spirit Junkie' te zijn. Tegenwoordig leven we snel, gulzig en verstrikken we onszelf in onze ambities. Voor jong, oud, man en vrouw kan dit boek je helpen deze patronen te doorbreken.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Gabrielle Bernstein
UitgeverijLev.
Vertaler(s)Bonella van Beusekom
ISBN9789044971545
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's157
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1183 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten