Liefde heeft geen hersens-   eReader eBook

Mensje van Keulen • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Liefde heeft geen hersens is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Romy, een jonge weduwe, gaat op vrijdagochtend langs bij haar buurvrouw, Irma Schnetz. De oude balletdanseres zit stil in haar stoel, zelfs als Romy `de stofzuiger laat zingen' wordt ze niet wakker. Romy ontdekt dat Irma niet meer leeft en heeft het stellige idee dat er iets in de woning is veranderd. En waar is poes Freddie? Ze vermoedt dat Irma het slachtoffer is van een roofoverval, en tot haar schrik is de eerste aan wie ze denkt haar eigen zoon, Cristian. Pas 's avonds durft ze de hulp in te roepen van Harro, de huismeester. Hij laat niet merken andere gedachten te hebben over Irma's dood, maar zijn ridderlijke houding is niet geheel onbaatzuchtig. Liefde heeft geen hersens is een krachtige roman over vele facetten van liefde.

Dit boek in de pers

De kracht van Mensje van Keulen ligt in haar gevoel voor detail, haar geestige observaties en niet in het minst in haar indrukwekkende vermogen om echte, levendige mensen te scheppen.  
Trouw  

Feilloos weet Mensje van Keulen weer het geweld en het stil verdriet achter het zogenaamde gewone leven te vangen. Een prachtige roman.  
Vrij Nederland  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over de dood
  • romans over de liefde

Details:

Auteur(s)Mensje van Keulen
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789045021799
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte289 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten