Liefde tussen 5 en 7-   eReader eBook

Wanda Reisel • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Liefde tussen 5 en 7 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Journaliste Liza Wolf komt bij toeval achter het dubbelleven van haar man. Aangeslagen gaat ze naar het Aquarium bij haar in de buurt om in duisternis op dit dilemma te broeden. Wraak is een gerecht dat koud geserveerd wordt, dat weet ze, maar deugt ze zelf eigenlijk wel?

Dit boek in de pers

Een leven fabriceren dat jezelf graag wilt horen  
NRC  

Reisel schiep een intrigerend personage dat tragisch en krachtig tegelijk is.  
NRC Next  

Reisel onderzoekt (...) doelgericht en niet gehinderd door overbodige uitweidingen of naturalisme. De tv die beelden van rampen laat zien, een koude kip die wordt verorberd: de auteur houdt van symboliek, van geladen beelden, en dat is effectief.  
De Volkskrant  

In deze knappe roman sleurt Wanda Reisel de lezer mee in een verrot huwelijk. Of is het allemaal niet zo erg? Ze zet alles op zijn kop en laat ons vertwijfeld achter.  
De Telegraaf  

Knappe roman. (...) Hier is Reisel op haar sterkst: ze kijkt net naast de werkelijkheid lijkt het, terwijl ze er intussen bovenop zit. Dit is sterk geobserveerd, zo werkt liefde, zo ontstaat een obsessie.  
Het Parool  

Net als in Wanda Reisels eerdere 'Plattegrond van een jeugd' dwalen we rond in het geheugen en de verbeelding van het hoofdpersonage. De opgediepte vondsten vormen de kern van de roman, waarin de schrijfster er ook deze keer weer wonderwel in slaagt om alles schijnbaar moeiteloos met elkaar te verbinden.  
Trouw  

Pijnlijk maar fascinerend, van groot inzicht getuigend en mooi en beeldend geschreven: Wanda Reisels 'Liefde tussen 5 en 7' is een roman die je meesleurt tot in het merg van onze liefdeshuishouding.  
Algemeen Dagblad  

Liza heeft er twee uur voor nodig om te besluiten wat ze met Luc, haar overspelige man, zal doen, straks, als Luc terugkomt uit Boston. Over die twee uur gaat dit mooie boek. En over liefde, een liefde die langer dan een paar jaar duurt en fasen doormaakt, verandert, gelooid raakt. Net als het leven.  
Vogue  

Reisel pakt je meteen op, zoals we dat van haar gewend zijn. (...) Knap verpakt in soms krachtige symbolische beelden, ontpopt Reisels verhaal over een bedrogen vrouw zich misschien zelfs tot dat van een bedrogen lezer.  
Limburgs Dagblad  

Heerlijke roman.  
JAN  

Met Liefde tussen 5 en 7 lijkt Reisel een spannend liefdesverhaal te hebben geschreven. Niets is echter wat het lijkt in deze roman.  
Opzij  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over dubbellevens
  • romans over overspel

Details:

Auteur(s)Wanda Reisel
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789025445324
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1002 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten