Liefdes verklaringen-   eReader eBook

Leonard Nolens • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

`Het is deze onscheidbare combinatie van literatuur en leven die Liefdes verklaringen tot een grootse bundel maakt. (Wiel Kusters, De Volkskrant)
`Hier is een pur sang dichter aan het woord, zonder ironische of verbale uitvluchten. (Rob Schouten, Vrij Nederland)
`Hier wordt tegen beter weten in, zonder illusies en met het volle besef van de eenzaamheid liefgehad. [...] Dat is de dieper liggende, grote intelligentie in Nolens poëzie. Ze verstopt zich soms achter schijnbaar achteloze vormen, maar dat maakt haar juist zo sterk en overtuigend. (Stefan Hertmans, De Morgen)
`Zijn gedichten zijn wat je noemt zoetvloeiend , ook vanwege hun soepele versificatie, maar tegelijkertijd zijn ze bijtend scherp. (Jaap Goedegebuure, HP/ De Tijd)
`Nolens slaagt er telkens weer in, zijn hoge inzet in brede, integere en welluidende gedichten waar te maken. (Guus Middag, NRC Handelsblad)

Details:

Auteur(s)Leonard Nolens
UitgeverijQuerido
ISBN9789021450605
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's43
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2224 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten