Lieve Edelachtbare-   eReader eBook

Max van Olden • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Lieve Edelachtbare is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

‘Lieve Edelachtbare’ van Max van Olden is een ijzersterke psychologische thriller over machtsmisbruik en chantage in het Nederlandse rechtssysteem, geschreven in de stijl van John Grisham. Hoofdpersoon Luna staat aan het begin van een veelbelovende carrière. Haar dagen worden gevuld met strafdossiers en het schrijven van pleitnota’s. Als Luna na een ruzie met haar vriend de nacht met een ander doorbrengt, realiseert ze zich niet dat ze daarmee alles op het spel zet. ‘Lieve Edelachtbare’ laat zien wat het betekent om te werken in de harde afrekencultuur van het strafrecht, en wat er gebeurt als iemand het recht in eigen hand neemt. Met deze spannende en gelaagde ‘legal thriller’ is de Nederlandse John Grisham opgestaan
Schaduwprijs 2016

Dit boek in de pers

Omdat Max van Olden bekend is met het Nederlandse rechtssysteem geeft hij via zijn boek een kijkje in deze juridische keuken. Hij laat zien hoe advocaten een onderlinge machtsstrijd kunnen voeren en dat rechters ook maar mensen met hun fouten en tekortkomingen zijn. Lieve edelachtbare is een geloofwaardig geschreven debuut en toont aan dat Van Olden, behalve een kundig advocaat, ook een begenadigd schrijver is.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

Deze psychologische thriller is een absolute aanrader voor de lezers van John Grisham.

Het (thriller)debuut van advocaat Max van Olden is de winnaar van de Schaduwprijs 2016. Advocaten, rechters en juridische zaken spelen een belangrijke rol in dit boek. Toch is het Max gelukt om het boek laagdrempelig en voor iedereen begrijpelijk te maken. Een aanrader voor de liefhebbers van John Grisham. In deze psychologische thriller maken we kennis met advocaat-stagiaire Luna van Rooden. Een nacht doorbrengen met een man die ze in een café ontmoet, blijkt verstrekkende gevolgen te hebben… Wat volgt is een rollercoaster vol machtsmisbruik en chantage. Het einde zal je verrassen en smaakt naar meer: het laat ruimte over voor een vervolg.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over overspel
  • spanning in de rechtszaal

Details:

Auteur(s)Max van Olden
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026331596
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's268
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte643 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten