Litmanen 10-   eReader eBook

Jari Litmanen • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

Litmanen 10 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jari Litmanen groeide halverwege de jaren negentig niet alleen uit tot de lieveling van het Ajax-publiek, hij won ook alle prijzen die er te winnen zijn in het voetbal. Het was de start van een unieke loopbaan die vier decennia bestreek en hem onder meer bracht bij FC Barcelona en de club van zijn jeugddromen: Liverpool FC. Ook daar werd hij op handen gedragen door de supporters. Maar zelfs op het toppunt van zijn roem, toen hij allang recordinternational van Finland was, bleef Litmanen de stille, bescheiden man die hij van nature is, iemand die buiten het veld de spotlights liever niet opzoekt. Nu is dat voorbij: in dit boek spreekt Litmanen voor het eerst uitgebreid en openhartig over zijn leven en loopbaan tot nu toe, in zijn eigen woorden en zonder voorbehoud. Jari Litmanen speelde onder meer bij FC Barcelona, Liverpool en Ajax. Toen hij in Amsterdam arriveerde, had niemand ooit van hem gehoord. Toen hij er zeven jaar later weer vertrok, waren er in Nederland honderden kinderen naar hem vernoemd.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Wat is het voor een man die Jari Litmanen? Voor het eerst kom je meer te weten over het leven en denken van deze populaire bescheiden voetballer. Voor elke Litmanen-fan een must!

In dit boek, vertaald door Anton Havelaar, beschrijft de Finse voetballer Jari Litmanen zijn tijd bij Ajax, een tijd die erg belangrijk voor hem is geweest. Hij zegt er zelf over: “Het leven in Amsterdam heeft me heel veel gegeven. Ik was jong toen ik hier kwam, en alleen, zonder vrienden en familie. Vaak heb ik me de vraag gesteld of ik dit wel wilde. Telkens was het antwoord ‘ja’. Ik ben hier gevormd, een man geworden.” Voor Litmanen is voetbal nooit werk geworden. Over geld ging het nooit. Er was altijd alleen maar liefde en toewijding. Ondanks al zijn successen was de Fin de stille bescheiden man die hij altijd is gebleven. In het boek schrijft de 45-jarige topscorer voor het eerst uitgebreid en openhartig over zijn leven en loopbaan tot nu toe. Zo kun je lezen dat de verhuizing in 1996 van stadion De Meer naar de Amsterdam ArenA, 'het modernste van heel Europa', een reden was om langer bij Ajax te blijven. Het boek bevat veel inside informatie, is goed geschreven en makkelijk leesbaar en voor elke Jari-fan een must.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Jari Litmanen
UitgeverijVI Boeken
Vertaler(s)Anton Havelaar
ISBN9789067973113
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's274
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1508 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten