Lopen met de Kenianen-   eReader eBook

Adharanand Finn • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Lopen met de Kenianen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Net als zoveel andere hardlopers verwonderde de Britse schrijver en hardloper Adharanand Finn zich erover dat Keniaanse atleten, waar ter wereld ze ook lopen, steevast de wedstrijden overheersen. Hij besloot op zoek te gaan naar het antwoord.
Met zijn gezin trok hij naar Kenia voor een verblijf van een jaar. Zijn voornaamste doel: lopen met de Kenianen en hun geheim achterhalen. Hij sprak atleten, trainers, hoorde de verhalen van de plaatselijke bevolking aan en hield een veelgelezen weblog bij. Lopen is in Kenia niet alleen maar een manier van leven, het is tegelijk voor velen de enige manier om te overleven.
Finn contrasteert zijn bevindingen met de ervaringen die hij als loper in eigen land opdeed. De Keniaanse hardlooppraktijk is een van de grote - nog goeddeels ongeschreven - verhalen in de sport. In Lopen met de Kenianen wordt dat verhaal voor het eerst verteld.

Details:

Auteur(s)Adharanand Finn
UitgeverijDe Arbeiderspers
ISBN9789029584241
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1594 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten