Losers-   eReader eBook

Deflo • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Losers is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Drie mensen, drie dromen. Marginaler dan Piewie vind je ze niet. De goedaardige maar afschrikwekkende kolos woont nog in bij zijn moeder en zijn enige verlangen en tevens de reden van zijn bestaan is om het ooit tot volwaardig lid te schoppen van The Rockabilly Stinkers, de lokale motorclub. Abdelkader, een spichtige, werkschuwe Marokkaan, is het spuugzat om te moeten rondkomen van kleine drugsdeals. Hij wil snel rijk worden en het doel heiligt de middelen. Alex, professionele gigolo, is zijn luxeleventje bij zijn bazige echtgenote beu, maar is te lui en te laf om op eigen benen te staan. Als hij de liefde van zijn leven ontmoet, zet de slaaf in een gouden kooi alles op alles om te ontkomen aan de ijzeren wurggreep van zijn huwelijk. Toeval? Noodlot? Als de wegen van deze drie heren elkaar kruisen, is er geen weg terug en rest er uiteindelijk slechts één zekerheid: dromen zijn bedrog. DEFLO behoort tot de top van de Vlaamse misdaadauteurs. Zijn eerste thriller, Naakte zielen, verscheen in 1999. Met zijn beklemmende en met vaart geschreven huiveringwekkende romans heeft hij een geheel eigen plek veroverd in het thrillergenre. Voor Pitbull ontving hij de Hercule Poirotprijs voor de beste Vlaamse misdaadroman.

Dit boek in de pers

Deflo schrijft in korte ritmische zinnen, zorgt voor flitsende spanning en laat personages en lezers nauwelijks de tijd om te ademen.  
Knack  

Deflo is een meester in de sfeerschepping en hanteert met elk boek scherper zijn moorddadige pen.  
Flair  

Subtiliteit, rauwheid en ruwheid wisselen elkaar in een snel tempo af.  
CRIMEZONE  

Details:

Auteur(s)Deflo
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789460412417
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's252
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte398 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDirk Deleu
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten