Lucca-   eReader eBook

Jens Christian Grøndahl • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Lucca is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Lucca, een tweeëndertigjarige actrice, raakt betrokken bij een auto-ongeluk. Wanneer ze na de operatie bijkomt, is ze tot haar verbijstering blind geworden en lijdt ze aan geheugenverlies. In haar eenzaamheid, versterkt door het scheidingsverzoek van haar man, wendt ze zich tot haar behandelend arts Robert. Hij heeft net een scheiding achter de rug en verkeert in een emotionele leegte waar alleen zijn dochter Lea en klassieke muziek soelaas voor bieden. Lucca en Robert voelen zich gaandeweg steeds sterker tot elkaar aangetrokken.

Met zijn typerende precisie en prachtige proza schetst Jens Christian Grøndahl in Lucca een raak beeld van een generatie die richtingloos van de ene relatie in de andere duikt, op zoek naar vervulling en geluk.


Reviews & recensies

Als ik rond mij kijk, snap ik heel goed wat Grøndahls prachtige boek vertelt.

Ik vind Jens Christian Grøndahl een fantastisch schrijver die heel goed het leven in deze tijd kan beschrijven. Dat doet hij ook in zijn roman Lucca, over een gevierde actrice. Haar jachtige bestaan en succes verblinden iedereen om haar heen, maar ook Lucca valt ten prooi aan tegenslag en verdriet na een zwaar auto-ongeval. Het is Robert, haar arts, die haar het verschrikkelijke nieuws moet vertellen... De twee groeien naar elkaar toe en leren van elkaar hoe ze met tegenslagen kunnen omgaan. Alleen lukt hen dat niet, maar bij elkaar vinden Lucca en Robert houvast in deze moeilijke tijden. Wanneer ik om mij heen kijk, begrijp ik zeer goed wat Grøndahls prachtige boek vertelt.

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over eenzaamheid
  • verhalen uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)Jens Christian Grøndahl
UitgeverijJ.M. Meulenhoff
Vertaler(s)Gerard Cruys
ISBN9789402303704
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's319
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte676 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten