Luisteren hoe huizen ademen-   eReader eBook

Arie Storm • eBook

€ 10,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

August Voois woont met vrouw en dochter in Amsterdam-Zuid. Op een dag begint zijn huis kuren te vertonen. Dat is het begin van spectaculaire gebeurtenissen. Op een wonderlijke manier maakt August een reis naar zijn verleden. Letterlijk. En daar, in zijn geboortewijk, wachten hem enkele verrassingen. Luisteren hoe huizen ademen is een avontuurlijke roman, filosofisch, nostalgisch, satirisch, komisch en ontroerend. Arie Storm (1963) publiceerde eerder zes romans, waarvan Afgunst en Gevoel de longlist van de ako Literatuurprijs haalden. Ook vertaalde hij werk van Peter Ackroyd, John Banville, Verlyn Klinkenborg en H.G. Wells. Verder is hij als boekbespreker te horen in de tros Nieuwsshow en is hij literair criticus voor Het Parool. Arie Storm woont tegenwoordig in Amsterdam, maar hij is opgegroeid in de Schilderswijk in Den Haag. Die buurt speelt een belangrijke rol in Luisteren hoe huizen ademen. Lof voor eerder werk: `Arie Storm is een schrijver die alles tot inzet van zijn romankunst maakt _ zijn leven, zijn schrijverschap, zijn smaak en voorkeuren, zelfs zijn persoon en persoonlijkheid. Peter Middendorp in Het Parool `Alles wat dit personage voelt, meemaakt of bedenkt, wil je lezen. Bas Belleman in Trouw `Zeer bezwerend proza waarvan je haast in trance raakt. Tomas Vanheste in Vrij Nederland `Zijn boeken zijn - ik ga nu vloeken in de kerk - hartstikke leuk om te lezen. Marja Pruis in De Groene Amsterdammer

Dit boek in de pers

Arie Storm is een schrijver die alles tot inzet van zijn romankunst maakt zijn leven, zijn schrijverschap, zijn smaak en voorkeuren, zelfs zijn persoon en persoonlijkheid.  
Het Parool  

Zijn boeken zijn ,ik ga nu vloeken in de kerk, hartstikke leuk om te lezen.  
De Groene Amsterdammer  

Details:

Auteur(s)Arie Storm
UitgeverijPrometheus
ISBN9789044625141
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte264 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten