Macht-   eReader eBook

Deflo • eBook

€ 17,99

Direct downloaden

Macht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Misdaadauteur Luc Deflo blijft de bestsellers maar opstapelen. En telkens weer weet hij te verrassen, deze keer met een rusteloze thriller over een rising star in de Belgische politiek. Terwijl de wereld aan zijn voeten lijkt te liggen, verliest hij in korte tijd zijn vrouw, zijn vader, zijn geld, zijn politiek mandaat en zijn toekomst. In die machteloze toestand maakt hij kennis met de mooie Layla die achtervolgd wordt door haar gewelddadige man. En blijken de meedogenloze ambitie en het oorlogsverleden van zijn schoonvader een grote rol te spelen in de intrige rond zijn persoon. Alweer een pageturner waarvan u geen afscheid zal kunnen nemen: Deflo houdt op meesterlijke wijze de spanning aan tot het einde, met een totaal onverwachte ontknoping als orgelpunt.

Dit boek in de pers

Van alle Vlaamse thrillerauteurs schrijft Luc Deflo momenteel met de grootste hartstocht.  
GAZET VAN ANTWERPEN  

Deflo schrijft in korte ritmische zinnen, zorgt voor flitsende spanning en laat personages en lezers nauwelijks de tijd om te ademen.  
Knack  


Reviews & recensies

Wat gebeurt er als alles je wordt afgenomen

Na een zijsprongetje met coauteur Aloka Liefrink (Onderhuids) krijgen we weer een Deflo pur sang. En dan weten we wat we mogen verwachten: een messcherpe plot, snelle actie en spanning tot de laatste pagina. In 'Macht' bevestigt Deflo nogmaals zijn talent van een zeldzaam internationaal niveau. De personages in dit verhaal worden voortgestuwd door een tomeloze ambitie, maar worden geconfronteerd met spoken uit het verleden, die hun ondergang zullen veroorzaken. Verwacht geen zoetsappige verhaaltjes of halfslachtige spanning. Deflo zet de beuk er in en laat je ademloos achter.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Deflo
UitgeverijBorgerhoff & Lamberigts
ISBN9789089314918
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's250
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte931 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten