Madame Pedasco-   eReader eBook

Willem van Iependaal • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Madame Pedasco behoort met Polletje Piekhaar en Lord Zeepsop tot Van Iependaals topprestaties. Enkele door eigen schuld aan lager wal geraakte personages spannen samen om er bovenop te komen door het stichten van een Astrologisch Instituut, een inrichting voor charlatanerie die door een van hen onder de naam Madame Pedasco wordt bedreven. Deze dame zegt waar door in koffiedik en naar sterren te kijken. Deze vorm van Hoger Leven doet echter ontevredenheid in de boezem van het bedriegende gezelschap ontstaan. Elk `clublid kan het, denkt zij of hij, beter krijgen. Het Astrologisch Instituut valt uit elkaar. Madame Pedasco, die Riek heet, gaat er met een kolonel vandoor. Kris, de compagnon, papt aan met een slachtoffer van het Astrologisch Instituut, een dame die haast van adel is. Stompie, de man van Riek, komt in een bloemenkraam te staan.
Madame Pedasco beschrijft een episode van menselijke ontreddering, ondernemingsgeest en onverantwoordelijke fantasie met de humor die Van Iependaals `handelsmerk is.

Details:

Auteur(s)Willem van Iependaal
UitgeverijQuerido
ISBN9789021444857
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's276
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1077 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten