Made in Sweden-   eReader eBook

Anders Roslund & Börge Hellström, Stefan Thunberg • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Made in Sweden is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Drie broers bedenken een masterplan om nooit meer geldzorgen te hebben. Niet veel later vormen ze de bende achter de grootste reeks gewelddadige bankovervallen uit de Zweedse geschiedenis. Hun band werd gesmeed toen ze samen opgroeiden onder het juk van hun gewelddadige vader, een band die nu tot het uiterste wordt getest. Want lukt het ze hun steeds ambitieuzere plannen uit te voeren, en kunnen ze uit handen blijven van de politie?

Dit boek in de pers

Vier broers zorgen met 'Made in Sweden' voor hét misdaadverhaal van het jaar  
De Morgen  

Onvoorstelbaar en waargebeurd maar wel te veel van het goede  
De Volkskrant  

In tweeëneenhalf jaar tijd bewerkte het duo Thunbergs onvoorstelbare familiegeschiedenis tot een vuistdik, emotioneel misdaaddrama over liefde, complexe familierelaties, loyaliteit, obsessie en geweld. Made in Sweden is een boek waarover veel gesproken zal worden, een must-read voor elke thrillerliefhebber, maar eigenlijk voor iedereen die van lezen houdt.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

Als je één thriller wilt lezen, lees dan deze. Je zult er geen spijt van krijgen!

Auteur Anders Roslund is bekend van het thrillerduo Roslund & Hellstrom ('Kluis21' en 'Twee soldaten'). Voor dit boek heeft hij een andere schrijfpartner gevonden… en wat voor één: Stefan Thunberg is succesvol scenarioschrijver, bekend van o.a. de serie Wallander (gebaseerd op de boeken van Henning Mankell) en Van Veeteren (gebaseerd op de boeken van Hakan Nesser). Maar belangrijker nog: 'Made in Sweden' is het verhaal van zijn familie. Waargebeurd dus! De overvallen die Zweden in de jaren negentig schokten, werden gepleegd door zijn broers. Het is het verhaal van zijn jeugd en de moeilijke omstandigheden waarin hij en zijn broers opgroeiden. Met een vader die het geweld niet schuwde en een moeder die het allemaal niet aankon. Het is ongelofelijk spannend om te lezen hoe drie broers die tot dan toe nog nooit iets strafbaars hebben gedaan, besluiten de grootste bankovervallers van Zweden te worden. En hoe ze steeds weer uit handen van de politie weten te blijven. De auteurs wisselen heden en verleden af, zodat je steeds meer te weten komt over de jeugd van de broers. Wat doet geweld met een mens? Dit is een boek dat je moet lezen! Laat je niet afschrikken door de dikte van het boek. Vanaf de eerste bladzijdes is het verhaal boeiend. Ik vond het jammer dat het boek niet dikker was. Ik had nog uren kunnen doorlezen. Een briljante thriller en een absolute aanrader! Geen wonder dat de filmrechten meteen verkocht zijn aan de Amerikaanse filmmaatschappij Dreamworks.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over bankovervallen
  • netelige familiekwesties

Details:

Auteur(s)Anders Roslund & Börge Hellström, Stefan Thunberg
UitgeverijDe Geus
Vertaler(s)Ron Bezemer
ISBN9789044534023
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's661
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1779 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten