Magisterium 1 - De IJzerproef-   eReader eBook

Cassandra Clare, Holly Black • eBook

€ 3,99

Direct downloaden

Magisterium 1 - De IJzerproef is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

VUUR WIL BRANDEN, WATER WIL STROMEN, LUCHT WIL STIJGEN, AARDE WIL BINDEN, CHAOS WIL VERSLINDEN...

De meeste kinderen zouden er alles voor overhebben om mee te doen aan de IJzerproef. Callum Hunt niet. Al zijn hele leven heeft zijn vader hem gewaarschuwd voor magie. Als Callum slaagt voor de IJzerproef, wordt hij toegelaten tot het sinistere Magisterium, dat kinderen opleidt tot machtige tovenaars. Dus doet hij zijn best te falen. Maar het Magisterium lijkt een duistere connectie met zijn verleden én zijn toekomst te hebben, en de IJzerproef is slechts het begin van alle grote uitdagingen die Callum te wachten staan...

Duik in de bloedstollende, meeslepende en ijzing wek kende magische wereld van Holly Black en Cassandra Clare, twee grootheden in het fantasygenre. Holly is auteur van de megapopulaire serie De Spiderwick Chronicles. Cassandra schreef de inter nationale best sellerserie Kronieken van de Onderwereld. Beide series werden succesvol verfilmd. Magisterium is hun eerste serie samen.

Details:

Auteur(s)Cassandra Clare, Holly Black
IllustratorScott Fischer
UitgeverijMoon
Vertaler(s)Merel Leene
ISBN9789048821686
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's293
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2010 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieMagisterium
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten