Man op de weegschaal-   eReader eBook

Qruun Schram • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

`In mijn rechterooghoek word ik mijn spiegelbeeld gewaar. Goedmoedig maar beslist draai ik het de rug toe. Hij en ik hebben het niet goed samen.

Man op de weegschaal is de autobiografie van een man die zichzelf liever niet onder ogen komt. Hij voelt zich gevangen in zijn eigen lichaam: zijn lijf is behangen met de rammelende boeien en slepende ketenen van zijn overgewicht. Kleren kopen haat hij, eten doet hij het liefst alleen en zijn beste vriend is de koelkast. Totdat hij besluit het roer om te gooien: met diëten en lichaamsbeweging probeert hij het hoofd te bieden aan Alcohol & Barbecue. Uiteindelijk zal hij zelfs zijn toevlucht nemen tot de Haagse kliniek van Connie Breukhoven...

Man op de weegschaal is ideaal leesvoer, niet alleen voor afvallers en zwaarlijvigen, maar voor iedereen die worstelt met zichzelf en met het leven.

Details:

Auteur(s)Qruun Schram
UitgeverijThomas Rap
ISBN9789060059166
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's175
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte959 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten