Manzanilla-   eReader eBook

Ellen G. • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 21 uur geleden.

Manzanilla is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Andalucía, Sanlúcar de Barrameda. Een welstellend Duits echtpaar met Russische connecties wordt verdacht van drugshandel. De baas van de Policía Nacional blijkt bevriend met hen, het vermoeden bestaat dat hij betrokken is. Delicaat dus. Daarom roept Javier, baas van de Guardia Civil in het geniep- Wolfgangs hulp in. Die spreekt immers Spaans en Duits en kan als zogenaamd vakantieganger ongestoord rondsnuffelen. De Duitsers blijken contacten te hebben met een familie die een eeuwenoude Manzanillabodega bezit maar het onderling niet eens raakt over de te varen koers. Politiebaas Gordillo is hier kind aan huis. Bovendien verdwijnt een kleuter uit dezelfde familie tijdens de drukte op de Feria, het jaarlijkse Manzanillafeest waar vrouwen in kleurrijke jurken de sevillanas dansen. Dat ook dit kind niet snel teruggevonden wordt, zorgt voor paniek in de bloedhitte. Een verdacht overlijden in die familie brengt Wolfgang met de hulp van Julia op een spoor: wat hebben de keldermeester en de bodegazoon gemeen? De Nederlandse Ellen G. (1960)woont en schrijft afwisselend in Amsterdam, Berlijn en Spanje, haar favoriete locaties. Bloedbruiloft was debuut van het jaar, Schaduwspel thriller van het jaar op thrillerboek.nl internationale flair Gazet van Antwerpen een lekker dikke thriller die geen moment verveelt - Algemeen Dagblad voor alle liefhebbers van de Zweedse Wallander of Noorse Cato Isaksen. Je hoeft niet meer over de grenzen te gaan om een goede politiethriller te lezen met goed uitgewerkte en geloofwaardige karakters. Nederland heeft een eigen ster, genaamd Wolfgang, de creatie van Ellen Gerretzen. vrouwenthrillers.nl Ellen G. verdient een plek in de schijnwerpers. - crimezone.nl Ademloos smullen De Telegraaf

Dit boek in de pers

Ellen Gerretzen heeft met haar bijna filmische schrijfstijl een boeiende politiethriller geschreven. De beschrijvingen van de verschillende locaties zijn kleurrijk, herkenbaar en informatief zonder dat ze het verhaal ook maar een moment vertragen. Aan het einde breekt er een moeilijke en verwarrende periode aan voor Wolfgang en Julia en dat maakt het verlangen naar een volgend boek alleen maar groter. Manzanilla is een goed opgebouwde thriller geworden, bevolkt door interessante en geloofwaardige personages en zindert alom, net als de hitte in Sanlúcar.  
HEBBAN.NL  

Deze thriller is zo ingenieus opgebouwd, zo goed geschreven, zo geloofwaardig, dat...u had het al begrepen: ik raad dit boek ten zeerste aan.  
HET NIEUWSBLAD  


Reviews & recensies

Corruptie, drugshandel, moord en kidnapping in Spanje, ongelooflijk spannend!

Deze spannende politiethriller speelt zich af in Spanje. Eén van de spannendste boeken die ik ooit heb gelezen. Niet vaak kom je een thriller tegen met zo veel onderhuidse spanning. En dat het hele boek door. Fiere agent Wolfgang wordt undercover ingezet om een familiedrama – van een zeer vermogende familie – op te lossen. De familie wordt verdacht van criminele activiteiten. Het is ook een probleem dat hoofdagent Gordillo wel erg close is met deze familie. Een corrupte zaak dus. Als er later nog meer verdwijningen en een overlijden in de familie plaatsvinden, ontdekt Wolfgang een gevaarlijk complot. Goed en met zorg geschreven, een echte kwaliteitsthriller. Tot op de laatste bladzijde bleef ik me afvragen hoe de vork in de steel zat.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Ellen G.
UitgeverijVrijdag, Uitgeverij
ISBN9789460012747
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's388
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte1053 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten