Mara-   eReader eBook

Sterre Carron • eBook

€ 9,95

Direct downloaden

Mara is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Moord, verminking, dubbellevens, het vernietigende middel antrax, een lang bewaard geheim, zoete wraak en een gevaarlijke sekte in Zwitserland zijn de ingrediënten van de meeslepende thriller ´Mara´. Op een herfstdag wordt het rustige leven van de inwoners van Mechelen opgeschrikt door een moord op een jonge vrouw in een hotel op de Vismarkt. Rani Diaz, de temperamentvolle hoofdinspecteur moordzaken, en haar team worden op de zaak gezet. Het bewijsmateriaal wijst al snel in de richting van een minnaar. Enkele dagen later wordt Kathirah Al Saadi door haar vriendin Sierra Capaldi gruwelijk verminkt aangetroffen. Sierra draagt al zestien jaar een geheim met zich mee, waarvan ze niet had gedacht dat iemand ervan op de hoogte was. Als er al een bindende factor tussen de slachtoffers is, wat probeert de moordenaar dan duidelijk te maken? En wie speelt er een duivels spel en verleidt mensen om zich over te geven aan hun driften? De auteur Sterre Carron is woonachtig in België waar zij tropische geneeskunde aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen studeerde. Zij werkte gedurende enkele jaren in Rwanda en Zaïre voor Artsen zonder Grenzen. De auteur heeft belangstelling voor forensische geneeskunde en is gespecialiseerd in oosterse spiritualiteit. Voor het schrijven van ´Mara´ heeft zij twee autopsies bijgewoond. `Ik combineer de menselijke verzuchtingen en de menselijke tragiek in deze thriller. Mijn protagonisten hebben zowel hartstocht als wraakgevoelens in zich. ´Mara´is de eerste in de Rani Diaz thrillerreeks. Ook verscheen ´Thirta´ (voorjaar 2014)en ´Matsya´ (najaar 2014). Sterre Carron wordt door vele thrillerlezers in Vlaanderen en Nederland bejubeld om haar bijzondere schrijfstijl qua plot en personages. Haar thrillers worden meestal met ***** sterren beoordeeld. QUOTES Sterre serveert 'Mara' als een absoluut spannend gerecht. Een klare taal met felle dialogen, korte hoofdstukken die passend op elkaar inspelen en een warmmenselijke inspecteur Diaz die je leeshonger prikkelt, omdat ze zo herkenbaar is in haar onophoudelijke strijd tegen de raadsels van het kwaad. Een auteur om te volgen! Karel Sergen In het boeddhisme is Mara de personificatie van alle kwaad dat de mens hindert op zijn weg naar verlichting. Met die wetenschap moet je de nieuwste thriller van Sterre Carron lezen. Hoe keihard ruw dood en leven kunnen zijn. Een sterk aangeraden thriller Marc Vanspauwen, auteur ´Mara´ slorpt je op bij de eerste letter en laat je pas los wanneer alle puzzelstukjes perfect in elkaar vallen. Het heeft een ijzersterke en geloofwaardige plot en leest heel vlot. ´Mara´ zindert na ... Bea Van Bogaert en leesgroep Biblos

Dit boek in de pers

Sterre serveert 'Mara' als een absoluut spannend gerecht. Een klare taal met felle dialogen, korte hoofdstukken die passend op elkaar inspelen en een warmmenselijke inspecteur Diaz die je leeshonger prikkelt, omdat ze zo herkenbaar is in haar onophoudelijke strijd tegen de raadsels van het kwaad. Een auteur om te volgen!  
KAREL SERGEN  

Details:

Auteur(s)Sterre Carron
UitgeverijNau Uitgevers
ISBN9789491535307
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's268
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1064 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieRani Diaz
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten