Maria Wern en de vermoorde onschuld-   eReader eBook

Anna Jansson • eBook

€ 9,95

Direct downloaden

Maria Wern en de vermoorde onschuld is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tijdens de nacht van het midzomerfeest op Gotland verdwijnt de tienjarig Andreas spoorloos. Zijn moeder, die al eerder een kind verloren heeft, is radeloos. Zij is ervan overtuigd dat haar kind is vermoord. Terwijl bijna iedereen denkt dat de jongen zich ergens schuilhoudt, blijken twee oudere vriendjes er meer van te weten. Inspecteur Maria Wern, die op onderzoek uitgaat, wordt niet alleen geconfronteerd met enkele bizarre verdachten: een doodgraver, een caféhouder, een pooier en een pottenbakker, maar ook een zware crimineel die zelfs haar privéleven binnendringt. Maar wat doet een tienjarig jongetje alleen in een afgesloten bunker op het strand? En wat vind je als je een wijnkelder openmaakt die vanbinnen is afgesloten?

Dit is de tiende thriller van de Zweedse schrijfster Anna Jansson. Haar boeken vormen de basis van de beroemde DVD-serie Maria Wern. Maria Wern en de vermoorde onschuld is in Nederland op DVD verkrijgbaar onder de titel Boy Missing

Anna Jansson bracht haar jeugd door op het eiland Gotland. Ze schreef enkele bekroonde detectiveverhalen alvorens ze de misdaadromans Midwinteroffer en Doodskruid publiceerde. Ze vervolgde de serie over Maria Wern met de Moge de dood rusten, Zondenbok, De zilveren kroon en Dromen van sneeuw (verschenen bij Uitgeverij de Geus). Maria Wern en de vermoorde onschuld is Anna Janssons tiende thriller.

Details:

Auteur(s)Anna Jansson
UitgeverijRode Kamer, De
Vertaler(s)Ron Bezemer
ISBN9789492025142
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's327
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte712 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieMaria Wern-reeks
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten