Massa-   eReader eBook

Joost Vandecasteele • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Massa is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een gedreven kroniek over verzet, verval en veel geld.

Massa is het verhaal van Margot, iemands ex en ietwat op de dool. Ze gaat aan de slag bij het schimmige Blurred Inc., een bedrijf dat de restjes van multinationals oplapt. Uitzonderlijk getalenteerd en opererend op het randje van het illegale dringt ze steeds dieper door in deze verborgen wereld. Tot een weg terug onmogelijk is. Tot ambitie alle redelijkheid overtreft.

Een kroniek over verzet en over verval, met gebeurtenissen in Brussel, Hongkong, Singapore en Los Angeles. Een roman zo dicht mogelijk op de huid van deze tijd, waarop zelfs de superrijken geen vat meer hebben. Een unicum in de Nederlandstalige letteren.

Dit boek in de pers

Een opwindende ervaring: onze actualiteit, verbouwd tot een achtbaanritje in een uitzinnig pretpark.  
De Standaard  

De veelheid die in Massa beukt, hapt en reutelt, zegt alles over de ambitie van deze roman. En ambitie juich ik graag toe.  
Knack  

De hoge inzet van Vandecasteele tilt hem boven het pak uit.  
Humo  

Vandecasteele laat zien hoe goed hij kan schrijven wanneer Margot onder voet gelopen dreigt te worden door een horde Chinese demonstranten: Maar ook door hen werd ze genegeerd, los van enkele blikken tussen sjaal en pet in haar richting. Misschien bevatte haar lichaam te weinig glas om te breken, misschien betekende ze te veel tijdverlies tijden hun schrale minuten van aangekondigde anarchie. Dat zijn de beelden die maken dat je je een roman blijft herinneren.  
NRC  

Massa moet je lezen om de huiveringwekkende observaties van het hier en nu. En om de beeldende zinnen waarin Vandecasteele de geschiedenissen van deze tijd vangt.  
De Volkskrant  

Het is actueel als geen ander boek. (...) Hij houdt de gejaagde stijl aan van Amerikaanse blockbusters.  
De Groene Amsterdammer  

Details:

Auteur(s)Joost Vandecasteele
UitgeverijDe Bezige Bij Antwerpen
ISBN9789460421273
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte552 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten