Maya Banks - Wilde begeerte, 2-in-1-   eReader eBook

Maya Banks • eBook

€ 5,99

Direct downloaden

Maya Banks - Wilde begeerte, 2-in-1 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

(1) HARTSTOCHT INBEGREPEN - Devon Carter heeft zijn twijfels over de deal die William Copeland hem voorstelt. Hij kan de leiding krijgen over de grootste hotelketen ter wereld op voorwaarde dat hij met Ashley trouwt, Williams dochter. Omdat hij heel goed weet dat hij zon kans niet mag laten lopen, gaat hij toch akkoord. De vrolijke, impulsieve Ashley weet zelf helemaal niets van de zakelijke afspraak. Nou ja, zakelijk? Wanneer ze al snel zwanger blijkt, is er van het ene op het andere moment niets zakelijks meer aan... (2) DOOR VERLANGEN VEROVERD - Waarom moest ze nu zo nodig het bed in duiken met miljardair Cameron Hollingsworth, vraagt Pippa Laingley zich wanhopig af terwijl ze naar de uitslag van de zwangerschapstest kijkt. Want hoe aantrekkelijk hij ook mag zijn, hij is duidelijk niet van plan zijn hart open te stellen voor haar en hun ongeboren kind en dat terwijl het voor haar juist steeds lastiger is om niet stapelverliefd op hem te worden. Lukt het haar het hart van Cam te ontdooien, of is hij te zeer getekend door de dramatische gebeurtenissen uit zijn verleden?

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Deze mannen zijn ware meesters in verleiding...

Twee verschillende mannen, beide ware meesters in verleiding, worden genadeloos geconfronteerd met de gevolgen van hun hartstocht. In Hartstocht inbegrepen heeft Devon Carter zijn twijfels over de deal die William Copeland hem voorstelt: je krijgt de leiding over de grootste hotelketen ter wereld op voorwaarde dat je met mijn dochter Ashley trouwt. Zo’n kans mag hij natuurlijk niet laten lopen! Ashley weet zelf helemaal niets van deze zakelijke afspraak. Maar wanneer ze al snel zwanger blijkt, is er van het ene op het andere moment niets zakelijks meer aan... In Door verlangen veroverd vraagt Pippa Laingley - terwijl ze naar de uitslag van de zwangerschapstest kijkt - zich wanhopig af waarom ze nu zo nodig het bed in moest duiken met miljardair Cameron Hollingsworth. Want hoe aantrekkelijk hij ook mag zijn, hij is duidelijk niet van plan zijn hart open te stellen voor haar en hun ongeboren kind. En dat terwijl het voor haar juist steeds lastiger is om niet stapelverliefd op hem te worden... Twee meesterlijke verhalen van New York Times bestsellerauteur Maya Banks in één uitgave!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Maya Banks
UitgeverijHarlequin
Vertaler(s)Anne-Marie Martens, Hanna de Heus
ISBN9789402506365
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's267
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte345 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten