Meer Liefde-   eReader eBook

Dalai Lama • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Meer Liefde is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In Meer liefde beschrijft de Dalai Lama hoe je innerlijke rust vindt en de wereld met meer liefde kan benaderen. Je hart en geest zullen opengaan voor vrede als je anderen liefhebt. Aan de hand van inspirerende gedachten en persoonlijke ervaringen geeft de Dalai Lama in dit boek praktische aanwijzingen om meer liefde te ontwikkelen. In heldere bewoording laat de Dalai Lama zien wat de kracht van liefde is. Meer liefde is een diepgaand boek vol wijsheid, meditatieoefeningen en heldere inzichten.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

De enige weg naar meer geluk gaat via altruïsme.

Iedereen kent de man met de eeuwige glimlach, en het aanstekelijk goede humeur. De Dalai Lama is inmiddels 78 jaar oud. Drie jaar geleden heeft hij zijn rol als wereldlijk leider van de Tibetanen opgegeven. Al een decennium eerder droeg hij het ambt van regeringsleider over aan een gekozen leider. Maar het belangrijkste blijft zijn boodschap van liefde en optimisme. Als geestelijk inspirator van het Tibetaanse boeddhisme blijft hij een bron van inspiratie voor talloze mensen die op zoek zijn naar verdieping en geestelijk evenwicht. Dit boekje bundelt een aantal van zijn wijsheden en uitspraken. Geen grote filosofische traktaten, maar simpele woorden, recht uit het hart van een wijs man.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over empathie
  • leesbare boeken waar je iets van opsteekt

Details:

Auteur(s)Dalai Lama
UitgeverijXander Uitgevers
ISBN9789401603201
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2231 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten