Een messteek in de rug-   eReader eBook

Erik Bolt • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Niet eerder bood een thriller zo'n reële kijk op het werk van de Nederlandse politie! Erik Bolt heeft zijn jarenlange ervaring in kringen van politie en justitie gebruikt om een waarheidsgetrouwe, menselijke politieroman te schrijven. Erik Bolt is een pseudoniem.
Rechercheur Felix de Grave is een politieman in hart en nieren. Zijn chefs zien dat anders: te veel op actie gericht en te weinig met het proces bezig. Het verbaast Felix niets dat de dingen niet lopen zoals hij wil, maar het ergert hem wel. Als Felix, die zijn conditie weer op peil wil brengen, zijn rondje loopt in het Amsterdamse Bos, wordt daar het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Ze is doodgestoken en flink toegetakeld. Van de verdachte ontbreekt elk spoor. En dat uitgerekend op het moment dat het stadsbestuur een MultiCultiLoop wil organiseren in het Amsterdamse Bos

Details:

Auteur(s)Erik Bolt
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789024553617
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's286
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte353 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten