Met een knipoog-   eReader eBook

Marian Keyes • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Met een knipoog is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een herkenbaar, hartveroverend boek dat de lezer diep raakt

Een jaar lang leefde Stella Sweeney een New Yorkse droom: ze promootte haar succesvolle zelf hulpboek, deed mee aan talkshows in heel Amerika en leidde met haar kinderen een luxeleventje in een prachtig tienkamerappartement in de Upper West Side.

Maar haar glamoureuze, opwindende leven was van korte duur. Nu zit ze weer op een zolderkamertje in Dublin, met een writer’s block en een doos vol roze koeken. Ze doet alles om haar oude leven terug te krijgen. Maar kan dat wel? En wil ze het eigenlijk wel echt

De pers over de boeken van Marian Keyes

‘Binnen het genre van pageturners die een glimlach op je gezicht toveren, is Keyes een klasse apart.’ Daily Express

‘Glorieus grappig.’ Sunday Times

‘Marian Keyes: wat een genie!’ Daily Mail


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Boeiend verhaal, grappig en meeslepend

Dit is een heel bijzonder verhaal. Even inkomen, want er worden nogal wat flashbacks gebruikt, maar dat went gelukkig snel. Stella krijgt van de een op de andere dag de ziekte Guillaume Barré, waardoor ze ‘opgesloten’ zit in haar eigen lichaam. Ze ligt maanden verlamd in het ziekenhuis en kan alleen met haar ogen knipperen. Een van de weinigen die echt moeite doet met haar te communiceren is neuroloog Mannix Taylor. Ze geneest en gaat terug naar haar man en kinderen. Ze kan echter Mannix niet vergeten. Nadat ze gescheiden is van haar man, stort ze zich in een relatie met de neuroloog en samen met haar kinderen, vertrekt ze naar New York. De relatie strandt toch en ze probeert hem te vergeten. Maar dat lukt niet. Dit klinkt allemaal heel zwaar, maar dat is het zeker niet. De auteur maakt het op belangrijke momenten luchtig en weet het verhaal zo goed in balans te houden. En het is ook vaak heel grappig. Keyes heeft heerlijke, droge humor en daar houd ik enorm van. Hoofdpersoon Stella is een nuchter type, die gewoon maar doormoddert en dat maakt haar heel sympathiek. Een boek om gewoon lekker te lezen, met wel net dat beetje meer, waardoor het een bijzonder boek wordt.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over schrijverschap
  • grappige boeken

Details:

Auteur(s)Marian Keyes
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Mireille Vroege
ISBN9789402303346
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1428 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten