Met gesloten ogen-   eReader eBook

Catherine Cookson • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De ouders van Bridget Gether kwamen om in de oorlog, waardoor zij als kind terechtkwam bij de gegoede familie Overmeer. Als jonge vrouw verlooft ze zich met hun zoon Laurence. De toekomst lacht haar toe, tot een buurjongen die ze altijd graag heeft gemogen suggereert dat haar aanstaande al jarenlang een affaire heeft. Bridget begint te twijfelen en besluit het huwelijk af te blazen. Want hoe kan ze Laurence nu ooit nog vertrouwen?

 

Laurence kan Bridgets afwijzing niet vergeven en wil zich wreken voor zijn vernedering…

 


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een perfect leven gaat in rap tempo kapot. Romantiek en adembenemende spanning

Als jonge vrouw lijkt voor Bridget het leven zo gemakkelijk. Het gaat allemaal voor de wind, de toekomst lijkt rooskleurig en ouder worden is nog een gave. Zo huppelt Bridget door het leven. Na de dood van haar ouders kwam zij terecht bij de familie Overmeer, met wie zij altijd een warme band heeft gehad. Zij verloofde zich zelfs met hun zoon, de knappe Laurence. Nu blijkt echter dat hij is vreemdgegaan, en dat accepteert Bridget niet. Dit is al erg genoeg, maar helaas nog maar het begin van haar problemen. Laurence gaat zich na hun breuk zeer agressief en eng gedragen. Hij voelt zich vernederd en wil wraak op degene die hem zo heeft beschaamd. En in zijn hoofd is dat Bridget. Dit pareltje hield mij in zijn greep van de eerste bladzijde tot de laatste. Spannend, soms vertederend en met verve geschreven!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over twijfel
  • romans over het echte leven

Details:

Auteur(s)Catherine Cookson
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Hanneke van Soest
ISBN9789460922060
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's129
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte280 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten