Mickey Bolitar 1 : Schuilplaats-   eReader eBook

Harlan Coben • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Mickey Bolitar 1 : Schuilplaats is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dat Myron Bolitar een niet al te goede relatie met zijn broer had, was voor de fans al duidelijk. Dus wat moet hij als zijn neefje Mickey onder zijn toezicht wordt geplaatst? Voor Mickey Bolitar kan het leven niet veel ellendiger worden. Nadat hij zijn vader heeft zien sterven en zijn moeder in een afkickkliniek is opgenomen, moet hij bij zijn wereldvreemde oom Myron gaan wonen en tot overmaat van ramp moet hij ook nog naar een andere school!

Een nieuwe school betekent nieuwe vrienden en nieuwe vijanden. Gelukkig voor Mickey betekent het ook een fantastische nieuwe vriendin, Ashley. Het lijkt erop dat Mickeys leven eindelijk weer in de lift zit - totdat Ashley spoorloos verdwijnt. Maar Mickey is niet van plan om nog iemand kwijt te raken en besluit Ashleys spoor te volgen. Zijn zoektocht leidt hem naar een huiveringwekkende onderwereld en hij komt erachter dat Ashley niet is wie ze beweerde te zijn. En datzelfde geldt voor zijn overleden vader. Al snel ontdekt Mickey een samenzwering die zo schokkend is dat zijn schoolzorgen erbij in het niets vallen. Het leven zoals hij dat kende, komt volledig op losse schroeven te staan…

Details:

Auteur(s)Harlan Coben
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Gert van Santen
ISBN9789460233265
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1564 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieMickey Bolitar
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten