Midzomernachtdroom-   eReader eBook

Arne Dahl • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Midzomernachtdroom is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Voor het A-team van de Zweedse politie is het een bewogen midzomer: er wordt een Koerdische man neergestoken, een Poolse verpleegster vermoord met een bijl, een tv-producent neergeschoten, en er duikt een lijk op in een meer in Stockholm. De liquidaties lijken op zichzelf te staan, maar niets is minder waar. Aan het A-team de taak om het verband tussen de moordzaken te vinden, maar dat blijkt moeilijker dan verwacht. De ethische overtuiging van de onderzoekers wordt zwaar op de proef gesteld. Wat willen de moordenaars de mensheid leren, en waarom?

Een midzomernachtsdroom is de zesde roman in de tiendelige misdaadreeks van Arne Dahl (Zweden, 1963), waarin de ¿speciale eenheid van de rijksrecherche voor geweldsdelicten van internationale aard¿, ook wel het A-team genoemd, centraal staat. Eerder verschenen bij De Geus Kentucky Killer, Misterioso, Schijnoffer, Europa Blues en Bijbelse wateren. Arne Dahl is de enige Zweedse spanningsauteur die zowel de Deutscher Krimi Preis als de Deense prijs voor het beste spannende boek in ontvangst mocht nemen.

Dit boek in de pers

Arne Dahl heeft één van de beste spannende misdaadromans van onze tijd geschrevne.  
Die Zeit  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over de maatschappij
  • zomerse misdaad

Details:

Auteur(s)Arne Dahl
UitgeverijDe Geus
Vertaler(s)Ydelet Westra
ISBN9789044525625
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's416
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1413 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieA-team
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten