Mijn koninklijke minnaar-   eReader eBook

Willy Bogaerts • eBook

€ 15,99

Direct downloaden

Mijn koninklijke minnaar is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Professor Herman Somers, een gereputeerd historicus aan de Leuvense universiteit, en zijn zoon Matthias, een gerechtelijk patholoog, hebben een gezamenlijke hobby: misdaadromans schrijven. Onder het pseudoniem Veronika Winter publiceren ze een succesvolle politiereeks met de eigenzinnige commissaris Perceval in de hoofdrol. Als Somers voor een nieuw boek de geheimzinnige dood van koning Albert I tachtig jaar geleden onderzoekt, ontmoet hij in Berlijn een bloedmooie maar mysterieuze vrouw. Hoe meer zijn werk echter vordert, hoe meer demonen uit het verleden hij weer wakker lijkt te maken. Somers wordt zelfs met de dood bedreigd en moet vluchten. Tot die mysterieuze vrouw weer opduikt, zijn hele leven compleet overhoophaalt en niets nog is wat het lijkt. Willy Bogaerts (1947) was werkzaam in de banksector en is nu zelfstandig ondernemer. Samen met zijn zoon Steven vormt hij het schrijversduo Bogaerts, bekend van hun reeks misdaadromans rond commissaris Bottu, die zich afwisselend afspelen in Leuven en aan de Belgische kust. Mijn koninklijke minnaar is zijn eerste boek waarin hij de realiteit van een spraakmakend gerechtelijk onderzoek en een fictieve actie mengt tot een intrigerend geheel. Meer info: www.bogaerts.info http://www.houtekiet.be/boeken/p/detail/mijn-koninklijke-minnaar-e-book

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Werd de Belgische koning vermoord? De nieuwe misdaadthriller van Willy Bogaerts!

Professor Herman Somers, een gereputeerd historicus aan de Leuvense universiteit en zijn zoon Matthias, een gerechtelijk patholoog, hebben een gezamenlijke hobby: misdaadromans schrijven. Als Somers voor een nieuw boek de geheimzinnige dood van koning Albert I tachtig jaar geleden onderzoekt, lijkt hij demonen uit het verleden wakker te maken. Somers wordt zelfs met de dood bedreigd en moet vluchten. Tot een mysterieuze vrouw zijn hele leven compleet overhoophaalt en niets nog is wat het lijkt. De nieuwe pageturner van Willy Bogaerts heeft alle ingrediënten in zich voor een dodelijke thriller: macht, corruptie en seks. Bogaerts toont zich weer een ware meester en weeft in Mijn koninklijke minnaar schijnbaar moeiteloos fictie en non-fictie, heden en verleden door en aan elkaar. Lees een spannende mix van feiten en fictie, gebaseerd op het echte juridische dossier om de dood van koning Albert I. Een boek dat laat zien dat waarheid en verbeelding soms vreemden, soms broers en soms een identieke tweeling zijn... Aanrader van de bovenste thrillerplank!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Willy Bogaerts
UitgeverijHoutekiet
ISBN9789089243874
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte754 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten