Mijn verloren vrouw-   eReader eBook

Alyson Richman • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Mijn verloren vrouw is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In het Praag van de jaren dertig dromen Josef en Lenka over hun toekomst. De geliefden trouwen ondanks de dreiging van het nazisme. Maar wanneer de oorlog uitbreekt, verliezen ze elkaar uit het oog. Gescheiden door een oceaan bouwen ze ieder een nieuw leven op. Nu, meer dan zestig jaar later, geeft het lot hen een laatste kans het verleden uit te wissen. Een ontmoeting tussen twee schijnbaar onbekenden roept emotionele herinneringen op. Is er nog ruimte voor een gedeelde toekomst wanneer het verleden bruut vernietigd werd? Of is deze ontmoeting een kans om oude pijn eindelijk los te laten? `Elegant en melancholisch, laat zien hoe liefde en kunst de duisternis overwinnen. Jenna Blum, auteur van Het familieportret

Dit boek in de pers

Elegant en melancholisch, laat zien hoe liefde en kunst de duisternis overwinnen.  
JENNA BLUM, AUTEUR VAN HET FAMILIEPORTRET  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Zo beeldend, ik had zelf het gevoel onderdeel van het verhaal te zijn

Wat mag ik me toch gelukkig prijzen dat ik voor mijn top20 zóveel mag lezen. En dat er ook zoveel móoie boeken zijn. Wat een pareltje is ‘Mijn verloren vrouw’! Eerlijk is eerlijk: toen ik de omslag zag, had ik er niet veel zin in. Prikkeldraad, hekken, uitkijkposten, een vergeelde foto van een –iets te knappe – vrouw. Weer een liefde in oorlogstijd? …. Ja. En nee. Het is het schitterende verhaal van Jozef en Lenka, twee verliefde jonge mensen in het vooroorlogse Praag. Hoe de schrijfster de dreiging van de naderende oorlog laat doorklinken, is knap en beklemmend. En als die verdomde oorlog eenmaal een feit is, kom je als lezer echt niet meer los van het boek. Het leven van Lenka in het concentratiekamp Theresienstadt is zo beeldend beschreven dat ik het gevoel had er zelf onderdeel van te zijn. En dan realiseer je je des te meer wat een ongelooflijke kracht al die overlevenden van de oorlog de afgelopen decennia hebben getoond. Net als de personages in dit verhaal. Hoe het Jozef en Lenka vergaat…. Lees het in ‘Mijn verloren vrouw’.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over de Tweede Wereldoorlog
  • romans over de liefde

Details:

Auteur(s)Alyson Richman
UitgeverijXander Uitgevers
Vertaler(s)Nellie Keukelaar-van Rijsbergen
ISBN9789401602495
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's288
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte2403 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten