Misbruik wordt gestraft-   eReader eBook

René Appel • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Misbruik wordt gestraft van bestsellerauteur René Appel is een beklemmende psychologische thriller over een schooldirecteur Frank Eggers. Als hij na een mislukt huwelijk zijn leven weer enigszins op de rails heeft, wordt hij beschuldigd van een ernstig misdrijf uit het verleden. Zijn leven staat op zijn kop en iedereen keert zich tegen hem. Vastberaden om de waarheid boven tafel te krijgen wordt hij gedwongen radicale stappen te nemen, waar hij mogelijk zelf de dupe van wordt.

Schrijver René Appel behoort al ruim vijfentwintig jaar tot de top van de Nederlandse thrillerauteurs. Zijn boeken werden talloze malen voor de Gouden Strop genomineerd, de prijs die hij tweemaal won; met `De derde persoon en `Zinloos geweld.

Dit boek in de pers

De schrijver mixt bekwaam de verschillende thema¿s en het resultaat is een indringend en spannend boek. Misschien is het meest knappe wel de bedrieglijke eenvoud van het verhaal. Het lijkt zo gewoon, zo gemakkelijk opgeschreven, zo dichtbij. Zonder twijfel is deze toegankelijkheid een groot verdienste van de schrijver.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)René Appel
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789041414472
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's213
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte314 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten