Misschien wel niet-   eReader eBook

Jannah Loontjens • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Misschien wel niet is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In haar nieuwe roman 'Misschien wel niet' beschrijft Jannah Loontjens vier dagen uit het leven van Mascha. Ze woont in Amsterdam, heeft net als haar vriend een goede baan en samen hebben ze twee kinderen. Ze leidt een leven dat exemplarisch lijkt voor deze tijd, waarin een grote keuzevrijheid en social media het leven veraangenamen, maar ook ingewikkeld maken. Mascha beleeft losbandige avonden met haar vrienden, doet haar best een goede moeder te zijn, houdt haar relatie onder de loep en heeft een geheime Facebook-affaire. Dagelijks voert ze de strijd met het nemen van haar verantwoordelijkheden. In 'Misschien wel niet' beschrijft Jannah Loontjens niet alleen de lotgevallen van een jonge vrouw waarin velen zich zullen herkennen, maar behandelt ze ook de belangrijke themaâ s van deze tijd â een tijd waarin het steeds moeilijker wordt om te durven kiezen.

Dit boek in de pers

Waar Loontjens heel goed in is geslaagd is het weergeven van de meerstemmigheid van Mascha. Haar moederstem, haarbiologenstem, haar stem als kind uit een gebroken gezin - ze vechten in Mascha's hoofd voortdurend om voorrang.  
NRC  

Haar flegmatieke vertelstijl, de wijsgerige bodem onder het verhaal, de spannende compositie, het is intelligent, authentiek en vermakelijk.  
De Volkskrant  

Met deze tot nadenken stemmende roman bewijst Loontjes de kracht van literatuur.  
Trouw  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over het dagelijkse leven
  • romans

Details:

Auteur(s)Jannah Loontjens
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026328046
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's149
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte235 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten