Mocro maffia-   eReader eBook

Marijn Schrijver, Wouter Laumans • eBook

€ 5,99

Direct downloaden

Mocro maffia is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

IEDEREEN IN DIT CONFLICT WORDT GELIQUIDEERD'

GELD, AMBITIE, HOOGMOED EN VERRAAD IN DE ONDERWERELD

Een paar jaar geleden trokken ze gezamenlijk door het land om juweliers te beroven, nu vermoorden ze elkaar met zware wapens in de strijd om cocaïnemiljoenen. Niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland en zelfs tot in België en Marokko is het oorlog. Maar wie staan er nu precies tegenover elkaar en waarom?

MOCRO MAFFIA vertelt het inside-verhaal over de opkomst van een nieuwe generatie zware criminelen. Een verhaal over geld, ambitie, hoogmoed en verraad.

Hij hoort achter hem hoe de moordenaars blijven schieten op Said. Rida rent door. Hij moet overgeven. Het spuug op zijn gezicht en zijn kleren is geen reden om in te houden. Hij blijft rennen. In de verte klinken nog een paar schoten. Ze hebben Said van dichtbij afgemaakt.

WOUTER LAUMANS is journalist en schrijft onder meer voor Panorama en Nieuwe Revu. MARIJN SCHRIJVER is journalist en schrijft voor AT5 en Nieuwe Revu, eerder deed hij dat voor De Pers.

Dit boek in de pers

Een boek met heldere inzichten dankzij de prijzenswaardige ijver van de schrijvers  
De Telegraaf  

Een spannend verhaal, doorspekt met onderwereldjargon  
Het Parool  

Gedetailleerd, beeldend en met gevoel voor drama  
Vrij Nederland  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

MOCRO MAFFIA - sensatiethriller die je bijblijft

Wouter Laumans is journalist en schrijft onder meer voor Panorama en Nieuwe Revu. Marijn Schrijver is journalist en schrijft voor AT5 en Nieuwe Revu, eerder deed hij dat voor De Pers. Samen trokken ze op voor dit verhaal dat al die artikelen over 'mocro-maffia' verenigt en een beeld werpt op een grensoverschrijdende onderwereld. Tussen de regels door proef je de Nieuwe Revu stijl, die ik kwalificeer als sensationeel plus. Dat doet niets af aan de ernst van de misdaden en het heeft geen invloed op de grootse belichting van een maffiacultuur anno 21e eeuw. De achterflap spreekt voor zichzelf: 'Een paar jaar geleden trokken ze gezamenlijk door het land om juweliers te beroven, nu vermoorden ze elkaar met zware wapens in de strijd om cocaïnemiljoenen. Niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland en zelfs tot in België en Marokko is het oorlog. Maar wie staan er nu precies tegenover elkaar en waarom? MOCRO MAFFIA vertelt het inside-verhaal over de opkomst van een nieuwe generatie zware criminelen. Een verhaal over geld, ambitie, hoogmoed en verraad.' Verhaal over de onderwereld anno nu.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • waargebeurde verhalen over criminaliteit
  • offers you can't refuse

Details:

Auteur(s)Marijn Schrijver, Wouter Laumans
UitgeverijLebowski
ISBN9789048819355
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's259
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4012 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten