Moddergraf-   eReader eBook

Lupko Ellen • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

Moddergraf is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een roze lijk duikt op... en het blijkt allerminst een alledaagse dode. Misdaadjournalist Ludde Menkema verdiept zich in de achtergronden van dit bijzondere geval. Zijn interesse neemt nog meer toe als hij doorkrijgt dat de moordenaar wel eens uit zijn eigen omgeving zou kunnen komen. Een inbraak in het pand waar hij samen met de mooie Maria een internetnieuwsdienst runt, zet hem op scherp.

De gebeurtenissen nemen het over. Menkema komt in aanraking met een Poolse huurmoordenaar, een hoer op leeftijd en een scheepsmagnate met geheimen. En dan wacht hem in de modder van de Waddenzee een confrontatie die groter is dan het decor doet vermoeden...

Moddergraf is een literaire thriller die zich afspeelt in de stad Groningen, maar ook in het omringende land waar plaatsen als Usquert, Noordpolderzijl en Midwolda liggen. Vredige plaatsen lijken het, totdat blijkt dat ook daar misdaad en terreur zich schuilhouden.

Lupko Ellen (1953) debuteert met dit boek op overtuigende wijze in de wereld van de Nederlandse misdaadroman. Hoe het verder gaat met de avonturen van Ludde Menkema staat te lezen in de opvolger van Moddergraf: Wraaktocht. Daarna verschenen nog Herenboer en Nachtengel

Details:

Auteur(s)Lupko Ellen
UitgeverijPassage, Uitgeverij
ISBN9789054528005
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's266
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte1319 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
SerieLudde Menkema-reeks
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten