Mojo-   eReader eBook

Marshall Goldsmith • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het momentum van succes

Mojo is het moment dat we iets doelbewust, krachtig en positief doen en dat de rest van de wereld als zodanig herkent. Dit boek gaat over dat moment – hoe we het kunnen creëren in ons leven, het kunnen onderhouden en hoe we het terug kunnen krijgen als we het nodig hebben.

Marshall Goldsmith laat zien hoe je mojo krijgt en houdt voor succes in je carrière. Het bezit van zakelijk of persoonlijk mojo betekent controle over drie elementen: identiteit (wie denk jij dat je bent?), prestaties (wat heb jij de afgelopen tijd gedaan?) en reputatie (wie denken andere mensen dat jij bent, wat denken andere mensen dat jij de afgelopen tijd hebt gedaan?). Goldsmith beschrijft de positieve acties van leiders – met hun team of individueel – waardoor ze winnaars worden en blijven.

Organisaties en personen – van Apple tot Harley-Davidson, van Richard Nixon tot Robert Downey Jr. – hebben aangetoond dat het kan. Goldsmith leert je hoe je vanuit je mojo kunt werken. Zijn inzichten zijn niet alleen waardevol voor topmensen en hun bedrijven, maar voor iedereen. Ze zorgen ervoor dat we het beste uit onszelf gaan en blijven halen.

Details:

Auteur(s)Marshall Goldsmith
UitgeverijLev.
ISBN9789044960273
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1251 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten