Monsterparade-   eReader eBook

Marieke Nijmanting • eBook

€ 9,49

Direct downloaden

Monsterparade is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wanneer Mon verhuist naar Circus Dingemans verstoort zij daar het evenwicht voorgoed. Drie broers en een meisje. Bij Benja trekt ze in en Marcus stort zich vanaf dat moment op de Freakshow van weleer. Met een monsterlijke parade trekt hij door de stad. In zijn voormalige tijgerkooi zit een vrouw met baard. Naast haar dikke Josefien, korte Thomas en Jan de Wrattenman.

Maxi vertelt over de periode vanaf de komst van Mon: hoe de broers in de ban raken van dit enigma, haar helen van vroegere trauma's en elkaar ondertussen mee de afgrond intrekken. Er zijn grenzen aan wat de liefde vermag. Een verhaal over ambivalente esthetiek, een goddelijke profetie en een pigment-loos vlekje op een balzak dat uitgroeit tot een jeukende obsessie van formaat.

Over eerdere boeken van Nijmanting werd geschreven:
"Inleefbare dialogen die getuigen van grote kennis en hilarische humor." (NBD Biblion)
"Leest als een trein." (Caleidoscoop)
"Met een lichtvoetig gemak qua schrijfstijl en een inhoudelijke diepgang. (...) Zij weet de juiste snaar te raken, wat een geweldig fascinerend werk is dit weer." (Teth)

Marieke Nijmanting (1967) is psycholoog en econoom.
Eerder woonde en werkte zij in Amsterdam en Hilversum. Daar had zij een eigen praktijk. Nu leeft ze tussen boeken, kunst en dieren in Drenthe en schrijft. Met 12 boeken op haar naam, waaronder kinderboeken, novelles, toneelstukken en non-fictie voor therapeuten. Monsterparade is haar eerste roman.

Details:

Auteur(s)Marieke Nijmanting
UitgeverijUitgeverij Xsebra
ISBN9789082088014
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's244
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte1939 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten