Mont Blanc-   eReader eBook

Suzanne Vermeer • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Mont Blanc is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wanneer Laura bij een reorganisatie haar baan verliest, vraagt haar vriend Tim haar om in zijn bedrijf te komen werken. Zijn zakenpartner en boezemvriend Sander ziet dat echter helemaal niet zitten. Laura snapt zijn reactie niet zo goed, ze kan toch goed opschieten met Sander, en al helemaal niet waar de spanning tussen Sander en Tim vandaan komt.
Daarbovenop komt de plotselinge onthulling dat Tim onvruchtbaar is, iets waarop zijn vorige relatie is stukgelopen. Als hij dit bewust voor Laura verborgen heeft gehouden, heeft hij dan misschien over meer zaken gelogen? Zijn bijvoorbeeld de geheimzinnige brieven die Laura bij hem thuis vindt ook afkomstig van zijn ex?

Vol twijfel vertrekt Laura met Tim en Sander naar Chamonix, aan de voet van de Mont Blanc. Maar wat een ontspannen wintersportvakantie had moeten worden, draait langzaam maar zeker uit op een nachtmerrie. Tim en Sander gedragen zich allebei steeds vreemder, iets wat te maken lijkt te hebben met een zekere Cindy die in Chamonix werkt. En een reeks angstaanjagende gebeurtenissen doet Laura steeds meer beseffen dat er iets goed fout zit. Wat het hoogtepunt van de week had moeten worden, draait uit op een vreselijk dramaâ ¦

Dit boek in de pers

Mont Blanc is een mooi levendig beschreven boek, alsof jezelf ook wiebelig in een kabelbaan zit.  
BOEKREVIEWS.NL   


Reviews & recensies

De naam Suzanne Vermeer staat altijd garant voor de lekkerste thrillers

De naam Suzanne Vermeer is onlosmakelijk verbonden met, zoals ze dat noemen, 'vakantiethrillers'. Lekkere verhalen die makkelijk weglezen en een zekere spanning bevatten. Gewoon niet te moeilijk doen dus! Mont Blanc is geen uitzondering op deze regel. Ga je op skivakantie of doorbreek je de saaie winter met een lekkere zonvakantie? Deze Suzanne Vermeer moet mee in je koffer. Het is een boek van goede kwaliteit en weer een voor op de wensenlijst van elke Vermeerfan. Het beklemmende plot speelt zich grotendeels af op de berg uit de titel: Mont Blanc in Zuid-Oost Frankrijk. Laura, haar vriend Tim, zijn zakenpartner Sander en de mysterieuze Cindy zitten daar met elkaar opgescheept. Er is echter een onnatuurlijke spanning ontstaan tussen Sander en Tim nadat Laura haar baan is verloren. Daarnaast heeft Tim enkele geheimzinnige brieven ontvangen. Het gaat van kwaad tot erger, en alles lijkt iets te maken hebben met Cindy. Stapsgewijs wordt de spanning opgevoerd en de onthulling is lekker onverwacht. Om in één adem uit te lezen!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • ijskoude thrillers
  • vakanties gone wrong

Details:

Auteur(s)Suzanne Vermeer
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044972771
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1226 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten