Na de winter-   eReader eBook

Guadalupe Nettel • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

Na de winter is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Twee levens, twee steden. In New York probeert Claudio met strakke routines het chaotische stadsleven in te dammen en zijn verleden in Cuba los te laten. De jonge Mexicaanse Cecilia krijgt een studiebeurs in Parijs, waar ze een nieuw leven begint. Ze houdt ervan om mensen te observeren en alleen te zijn. Als de strenge winter aanbreekt, trekt ze zich terug in haar flat. Dan leren Claudio en Cecilia elkaar kennen, een ontmoeting als een bliksemschicht. Het lijkt de liefde van hun leven. Maar al snel slaat dat gevoel om in haat. Opnieuw alleen, terug in New York en Parijs, breekt de lente aan.

Guadalupe Nettel ontleedt haarfijn hoe relaties werken en schrijft aangrijpend en met gevoel voor humor over de onstuitbare kracht van het leven.
Na de Winter is bekroond met de prestigieuze Premio Herralde.

Beste boek van 2015 volgens Saskia De Coster in Humo.

‘De stem van Guadalupe Nettel klinkt nog altijd. Matige schrijvers vertellen, goede schrijvers fluisteren.’ – Daan Heerma van Voss

‘**** Af en toe houd je een boek in je handen dat je helpt om de wereld beter te begrijpen. Op een magnifieke manier laat Nettel het inzicht dagen: hoe dicht we ons ook bij een geliefde wanen, toch blijft hij of zij een raadsel.’ – De Morgen

Dit boek in de pers

Af en toe houd je een boek in je handen dat je helpt om de wereld beter te begrijpen. Op een magnifieke manier laat Nettel het inzicht dagen: hoe dicht we ons ook bij een geliefde wanen, toch blijft hij of zij een raadsel.  
De Morgen  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over huwelijksproblemen
  • Latino-literatuur

Details:

Auteur(s)Guadalupe Nettel
UitgeverijSignatuur
Vertaler(s)Arne van der Wal
ISBN9789044973921
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's235
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1198 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten