Na dit leven-   eReader eBook

Eben Alexander • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Na dit leven is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Eben Alexander gaf al vijftien jaar les in de neurochirurgie toen hij een bijna-doodervaring kreeg na een zeldzame vorm van hersenvliesontsteking. Zeven dagen lang was hij hersendood, tot hij onverwacht uit zijn diepe coma ontwaakte. Wat hij zich kan herinneren uit die tijd staat voor altijd in zijn geheugen gegrift: hij is ervan overtuigd geraakt dat er leven is na de dood. In dit fascinerende boek - dat in Amerika op de eerste plaats van de New York Times-bestsellerlijst binnenkwam - vertelt hij zijn ongelooflijke verhaal.

Dit boek in de pers

Ik kan dit belangrijke boek van harte aanbevelen.  
PIM VAN LOMMEL, CARDIOLOOG EN AUTEUR VAN EINDELOOS BEWUSTZIJN  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een neurochirurg over leven na de dood

Een gerenommeerd neurochirurg ziet zijn hele waardenpatroon op zijn kop gezet door herinneringen en ervaringen tijdens een periode van diepe coma. Er zijn wel meer verhalen in de literatuur van mensen die uit een coma of bijna-dood ervaring terugkeren met een heel andere kijk op het hier en het hiernamaals. Wat dit verhaal bijzonder maakt is dat het komt van een wetenschapper en deskundige ter zake. Zonder onze eigen kritische geest op non-actief te zetten, is het toch interessant om dit verhaal te horen, en na te denken over onze identiteit en bewustzijn. Is er iets buiten onze stoffelijke materie? Of blijven we het product van onze eigen chemische en elektrische processen? Tot iemand het definitieve bewijs kan leveren blijft het een boeiend debat. Deze stem in dit verhaal is in elk geval een boeiende. Stemt tot nadenken.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over bijna-doodervaringen
  • persoonlijke spiritualiteit

Details:

Auteur(s)Eben Alexander
UitgeverijLev.
Vertaler(s)Elisabeth van Borselen
ISBN9789044968699
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's200
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1132 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten