Nachtengel-   eReader eBook

Lupko Ellen • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

Nachtengel is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vlak voor de Maand van het Spannende Boek verschijnt de nieuwe van Lupko Ellen: 'Nachtengel'. Dit is het vierde deel in de reeks literaire thrillers met Ludde Menkema in de hoofdrol. Ook ditmaal is het boek weer uitstekend los van de andere delen te lezen.

Vrouwenhandel is het onderwerp van 'Nachtengel'. Ludde Menkema zat als jonge militair in het voormalige Joegoslavië. Als hij uit persoonlijke motieven teruggaat om de gebeurtenissen van toen een nieuwe plek te geven merkt hij dat het verleden nog niet voorbij is. Dezelfde dubieuze figuren als jaren geleden, onder wie Nederlandse oud-collega's, zijn nog steeds actief in en rond Sarajevo. Hun duistere handel blijkt al snel uit jonge meisjes te bestaan, meisjes die gretig aftrek vinden in een rijk land als Nederland.

Ludde Menkema is een anarchistische einzelgänger. Hij heeft tegelijkertijd duidelijke ideeën over wat goed is, en wat fout. Iemand als Menkema laat een misdaad als het verhandelen van mensen niet zonder ingrijpen passeren. Maar mag je onrecht met onrecht bestrijden? Haal je de trekker over als dat nodig is? De vraag naar wat goed is, en wat slecht, blijkt ook voor Ludde Menkema nog niet zo gemakkelijk. Lupko Ellen heeft met Nachtengel weer een adembenemend spannend boek geschreven, mede dankzij de hoofdpersoon die met veel empathie vecht tegen onrecht in de samenleving.

Na 'Moddegraf', Wraaktocht' en 'Herenboer' is 'Nachtengel' het vierde deel over Ludde Menkema. Net als bij de eerdere delen is 'Nachtengel' uitstekend los te lezen.

Dit boek in de pers

Lupko Ellen is uitstekend op dreef in Nachtengel, het is met afstand zijn beste werk tot nu toe. Zeer plezierige schrijfstijl, spanning, wat Bosnische geschiedenis, liefde, alles in de juiste proporties gedoseerd in een goede plot. De lezer wordt meegesleurd in de avonturen van Ludde en de zijnen, in de hoop op een goede afloop.  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over vrouwenhandel
  • militair geweld

Details:

Auteur(s)Lupko Ellen
UitgeverijPassage, Uitgeverij
ISBN9789054528036
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's200
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte2800 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
SerieLudde Menkema-reeks
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten