Nachtfilm-   eReader eBook

Marisha Pessl • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Nachtfilm is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De jonge, mooie Ashley Cordova wordt op een koude oktoberavond dood teruggevonden in een verlaten pakhuis in Manhattan. Het lijkt alsof ze zelfmoord heeft gepleegd, maar onderzoeksjournalist Scott McGrath vermoedt dat er meer aan de hand is. Hij volgt de familie Cordova al jaren, en is geobsedeerd door Stanislas Cordova, beroemd film noir-regisseur en de vader van Ashley. Cordova is al jaren niet meer in het openbaar gesignaleerd en het vermoeden is dat hij zich teruggetrokken heeft op z'n landgoed The Peak. Vastbesloten het mysterie rondom Ashley's dood te ontrafelen gaat McGrath op onderzoek uit en delft hij dieper in de duistere wereld van dochter en vader. Een speurtocht langs een inrichting, duistere nachtclubs en onderwereldfiguren volgt, totdat het lijkt alsof McGrath zich in een film van Cordova zelf bevindt... en hij vraagt zich af: is hij het volgende slachtoffer? Marisha Pessl is terug met deze fantastische, hallucinerende en duizelingwekkende roman over de dunne scheidslijn tussen feit en fictie.

Dit boek in de pers

Duivels verslavend.  
Knack  

Gelukkig is de gang der dingen soms aandoenlijk logisch: zeven jaar na haar droomdebuut, ‘Calamiteitenleer voor gevorderden’, levert Marisha Pessl simpelweg een droomopvolger af.  
Humo  

Vol suspense en met een inventieve plot.  
Het Parool  

De verrassende plot is indrukwekkend. Pessl wordt vergeleken met Donna Tartt, maar bewijst met Nachtfilm dat dit vooral een compliment is voor mevrouw Tartt.  
Elsevier  

Dit boek is alles: scary, diepzinnig, filmisch.  
Linda  

Pas op: dit boek is verslavend.  
RED  

Nachtfilm is volgens het boekje een thriller, maar leest als literaire puzzel. Nog meer dan haar generatiegenoot Jonathan Safran Foer bijvoorbeeld flirt het werk van Pessl tussen fictie en werkelijkheid. Het is dan ook altijd haar sterkte geweest: omschrijven is haar kunst.  
CUTTING EDGE  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over moord
  • thrillers over zoektochten

Details:

Auteur(s)Marisha Pessl
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789041420084
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte19686 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten