Natuurkunde voor in bed, op het toilet of in bad (eBook)-   eReader eBook

Jiri Tik Djiang Oen, Simon Koolstra • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Natuurkunde voor in bed, op het toilet of in bad (eBook) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een GPS-systeem gebruikt de relativiteitstheorie van de Albert Einstein om precies te kunnen bepalen waar we ons bevinden. Zonder het baanbrekende werk van Maxwell op het gebied van elektromagnetisme hadden we nog geen dvd'tje kunnen afspelen. En wat waren de ontwikkelaars van het computerspel FIFA '14 trots toen ze hun nieuwe spelletje presenteerden: eindelijk gehoorzaamde hun voetbal de wetten van de natuurkunde. We kunnen er niet onderuit. Natuurkunde is overal. Ga met ons mee op ontdekkingstocht door deze fantastische wetenschap. Ontdek hoe de quantumfysica de wereld op zijn kop zette en waarom er geen hoogste temperatuur is, maar wel een absolute laagste temperatuur. Lees waarom de wereld zo opgewonden was toen in de zomer van 2012 het higgsdeeltje werd ontdekt en waarom quantumbits zoveel meer kunnen dan de bits in je eigen huis-tuin-en-keukencomputer. Een kijkje in de keuken van de natuurkunde kan je blik op de wereld voor altijd veranderen.

Dit boek in de pers

Een aanrader voor ieder jong of niet meer zo jong nieuwsgierig aagje die wel eens wil weten hoe bijvoorbeeld een magnetron of laser werkt en hoe het zit met E-mc2 of het onzekerheidsprincipe van Heisenberg.  
NEDERLANDS TIJDSCHRIFT VOOR NATUURKUNDE  

Details:

Auteur(s)Jiri Tik Djiang Oen, Simon Koolstra
UitgeverijVoor In Bed, Op Het Toilet Of In Bad
ISBN9789045317410
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's140
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1705 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten