Negen-   eReader eBook

Stefan Ahnhem • eBook eci.be lezers

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 6 dagen geleden.

Negen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De thriller Negen van Stefan Ahnhem, het tweede deel in de serie rondom Fabian Risk, vertelt wat er in Stockholm is gebeurd in de weken voorafgaand aan kerst. Het politieonderzoek naar de gewelddadige dood van een politicus en de ontvoering van een diplomatenzoon, kost rechercheur Fabian Risk bijna zijn carrière. Het is het zwaarste onderzoek ooit voor Risk, waarbij bepaalde machten er alles aan doen de waarheid te verbergen. Tegelijkertijd leidt de Deense rechercheur Dunja Hougaard een onderzoek dat haar van Kopenhagen naar Stockholm voert.

Negen is de prequel van Ahnhems debuut Zonder gezicht. Ahnhem heeft een filmische stijl en door de vele verrassende plotwendingen wordt de lezer steeds weer op het verkeerde been gezet. Stefan Ahnhem werkte in de televisie- en filmbranche. Hij heeft onder meer gewerkt aan de televisieserie Wallander. Voor de fans van Jussi Adler-Olsen en Lars Kepler.

Dit boek in de pers

Ahnhem springt meteen weer – en schijnbaar moeiteloos – over de lat die hij met Zonder gezicht toch al hoog had gelegd. Steekwoorden: een sterke plot, krachtige schrijfstijl, hard, bloederig.  
Dagblad De Limburger  

Negen is een knap gecomponeerde thriller over een extreme wraakoefening.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  


Reviews & recensies

Angstaanjagend, bloedstollend en huiveringwekkend! Wat een talent heeft Stefan Ahnhem.

Wees gewaarschuwd, als je begint te lezen, kun je niet meer stoppen. Ik heb in ieder geval een hele nacht doorgelezen. Wat een talent heeft Stefan Ahnhem. Zijn debuut 'Zonder gezicht' dat in 2014 is uitgekomen was mijn absolute favoriet van dat jaar. Het leuke is dat 'Negen', zijn tweede boek, vooraf gaat aan 'Zonder gezicht'. Het maakt dus eigenlijk niet uit, welk boek je als eerste leest. De Zweedse rechercheur Fabian Risk krijgt naast een ontvoeringszaak ook  de opdracht de gewelddadige dood van een politicus te onderzoeken. Een gevoelige zaak waarin alles in het geheim moet gebeuren en het einde van zijn carrière kan betekenen als het mislukt. Parallel aan zijn onderzoek, leidt rechercheur Dunja Hougaard in Denemarken het onderzoek naar een zware mishandeling van een vrouw. De verschillende verhaallijnen, die in eerste instantie niets met elkaar te maken lijken te hebben, weet Stefan Ahnhem subliem steeds dichter bij elkaar te brengen, totdat opeens alles in een geweldige finale bij elkaar komt. De bijna 500 pagina’s zijn angstaanjagend, bloedstollend en huiveringwekkend en met een enorme vaart geschreven.  Je moet wel een sterke maag hebben, want er zitten soms behoorlijk gruwelijke scenes in. Een must read voor elke thriller fan!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over verdwijningszaken
  • gruwelijke spanning uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)Stefan Ahnhem
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Tine P.G. Jorissen-Wedzinga
ISBN9789026331657
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's480
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1832 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieFabian Risk
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten