Niemandsland-   eReader eBook

Frank van Zwol • eBook

€ 5,00

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tom Brandt, oud-marinier en fotograaf, werkt voor de MIVD en gebruikt zijn dekmantel als freelancenatuurfotograaf om uitgerust met camera en telelens ongestoord en onopvallend zijn werk te kunnen doen. Als hij onder het mom van een opdracht voor National Geographic op de Noordpool is stuit hij op een wraktstuk dat is vrijgekomen door een afsmeltende gletsjer. Het blijkt de gps-ontvanger van een Russische Toepolev die in 1996 op Spitsbergen is neergestort met 141 inzittenden, voornamelijk mijnwerkers. Onderzoek van de gps werpt een verrassend nieuw licht op de crash. Was het inderdaad een ongeluk, of was er meer aan de hand? Waarom werd de nabijgelegen plaats Pyramiden plotseling door de Russen verlaten en wie had er belang bij het onheil van de arbeiders uit Rusland? Als Tom boven water probeert te krijgen wat er precies gebeurd is, wordt hij van allerlei kanten tegengewerkt - soms op zeer gewelddadige wijze. Spitsbergen - dat zich koortsachtig voorbereidt op een bezoek van de Russische president Poetin - blijkt een wespennest te zijn en Tom heeft geen idee wie hij nog kan vertrouwen. Maar Tom zou Tom niet zijn als hij zich niet vastbijt in de zaak en alles op alles zet om hem op te helderen, met alle internationale gevolgen van dien...

Dit boek in de pers

Zeer aantrekkelijke compositie van het verhaal, waarbij fictie en realiteit mekaar perfect weten te vinden. De auteur gijzelt je vanaf de allereerste pagina, hij dropt je in het gure noordpoolgebied en laat je pas vrij na ruim 300 pagina’s nagelbijten. Een spannende actiethriller en avonturenroman met een steeds aanwezige politieke achtergrond. Frank van Zwol hanteert een eigen schrijfstijl waarbij hij graag gebruikmaakt van specifieke vaktermen die voor een leek enig opzoekwerk met zich meebrengen. Hij is niet vies van een dosis snedige humor.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Frank van Zwol
UitgeverijKarakter Uitgevers F-NL
ISBN9789045204161
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's287
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1670 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten