Niet de race maar de reis-   eReader eBook

Jolanda Linschooten • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Niet de race maar de reis is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hoe is het om in je eentje dwars door Engeland, Wales en Schotland te rennen? Ultraloopster Jolanda Linschooten deed het. Ze liep in zes weken een trailrun van 2000 km, in de eenzaamheid van de ruige natuur, door weer en wind.

Het was heerlijk - ze voelde de snelheid in haar benen, in haar hele wezen, en ze was één met de elementen. Maar het was ook afzien door kou en intense vermoeidheid. De reis keerde haar emotioneel binnenstebuiten, maar uiteindelijk overwon ze zichzelf.

Jolanda Linschooten is avonturier en fotografe. Bovendien is ze een van Nederlands sterkste ultratrail-loopsters. Ze heeft een reeks reisboeken op haar naam staan en houdt presentaties over haar tochten. In Niet de race maar de reis vertelt ze wat een extreme voetreis met haar doet.

Dit boek in de pers

Alleen al de (met een zelfontspanner gemaakte) foto's van deze vrouw, klein en eenzaam afstekend tegen de overweldigende natuur, zijn indrukwekkend.  
Elsevier  

Niet de race maar de reis is een inspirerend relaas over jezelf fysiek én emotioneel tegenkomen.  
ZIN  

Uitgebreid beschrijft ze haar gemoedstoestand die wisselt als het weer. De ene keer is ze vol goede moed, maar dat kan zomaar omslaan als vermoeidheid, kou en regen hun tol eisen. Langzaamaan maakt ze de lezer deelgenoot van traumatische gebeurtenissen in haar jeugd. Niet dat wat haar is overkomen, maar wat ze ermee doet is het belangrijkst, stelt ze vast  
Dagblad Van Het Noorden  

In Niet de race maar de reis blijkt Linschooten een vat vol emoties te zijn. […] Het leidt tot een dapper en eerlijk verhaal over misbruik, schuldgevoel, verwijten en eenzaamheid.  
OP PAD  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • persoonlijke verhalen over avontuur
  • vrolijke verhalen uit het echte leven

Details:

Auteur(s)Jolanda Linschooten
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789024566822
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's256
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte11292 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten