Nieuwe buren-   eReader eBook

Saskia Noort • eBook eci.be lezers

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Nieuwe buren is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De thriller `Nieuwe buren van bestsellerauteur Saskia Noort verschijnt najaar 2014 als televisieserie bij RTL4. De hoofdrollen worden gespeeld door Katja Schuurman en Thijs Römer, en Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh. In `Nieuwe buren draait het om twee echtparen die op hun eigen manier op zoek zijn naar geluk. Gezamenlijk verleggen ze hun grenzen, totdat ze erachter komen dat ze niet meer terug kunnen

Thrillerschrijfster Saskia Noort zette in 2003 in één klap de Nederlandse literaire thriller op de kaart. Met `Terug naar de kust vestigde ze haar naam en sindsdien behoort Noort tot de absolute top van Nederlandse schrijvers. In 2014 is ze door het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs (GNM) geëerd met de Meesterprijs.

Dit boek in de pers

Noort verlegt in dit boek haar grenzen door voor het eerst in de huid van een man te kruipen. Ze doet dit geloofwaardig en pakkend. Omdat het verhaal begint met de ontknoping wil je als lezer pertinent weten hoe het zover heeft kunnen komen. Dit voert bladzijde na bladzijde de spanning op tot een uiteindelijk knetterend hoogtepunt. Nieuwe buren is rauwer, ruiger en gedurfder dan de voorgangers.  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over zwangerschap
  • vrouwelijke thrillers

Details:

Auteur(s)Saskia Noort
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789041421241
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1225 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten