Nieuwe Maan-   eReader eBook

Stephenie Meyer • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.

Nieuwe Maan is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit e-book uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. `Verdorie, mompelde ik toen ik mijn vinger openhaalde aan het papier. Een druppeltje bloed welde op uit de kleine wond. Toen gebeurde alles in een stroomversnelling. Edward stortte zich op me en gooide me over de tafel. Ik viel met een klap op de grond naast de piano, in de puntige glasscherven. Versuft en gedesoriënteerd keek ik op van het helderrode bloed dat uit mijn arm gutste recht in de koortsachtige ogen van zes vampiers die ineens razende dorst hadden. Voor Bella Swan is slechts één ding belangrijker dan het leven zelf: Edward Cullen. Maar verliefd zijn op een vampier is nog veel gevaarlijker dan ze ooit had kunnen denken. Edward heeft Bella al eens gered uit de klauwen van een slechte vampier, maar nu hun gewaagde relatie alles wat hen lief is bedreigt, komen ze pas echt in de problemen. Een onweerstaanbare combinatie van romantiek en spanning met een bovennatuurlijk tintje. Gepassioneerd, meeslepend en vol verrassende wendingen. Dit adembenemende liefdesverhaal tussen een vampier en een mens houdt miljoenen mensen wereldwijd in zijn ban.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Onsterfelijk goed vervolg op Twilight!

‘Verdorie,’ mompelde ik toen ik mijn vinger openhaalde aan het papier. Een druppeltje bloed welde op uit de kleine wond. Toen gebeurde alles in een stroomversnelling. Edward stortte zich op me en gooide me over de tafel. Ik viel met een klap op de grond naast de piano, in de puntige glasscherven. Versuft en gedesoriënteerd keek ik op van het helderrode bloed dat uit mijn arm gutste… recht in de koortsachtige ogen van zes vampiers die ineens razende dorst hadden. Met haar meesterlijke Twilight saga over het jonge meisje Bella Swan en de aantrekkelijke vampier Edward Cullen werd Stephanie Meyer een beroemd auteur. Het spannende verhaal over de levensgevaarlijke liefde tussen vampier en mens houdt miljoenen lezers over de hele wereld in haar greep en fans kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Iedereen die ‘Twilight’ heeft verslonden, zal met dit tweede deel niet teleurgesteld worden. In Nieuwe Maan wordt het Bella steeds duidelijker dat verliefd zijn op een vampier nog véél gevaarlijker is dan ze ooit had kunnen denken. Zeker als hun gewaagde relatie alles wat hen lief is bedreigt… Stephanie Meyer schreef opnieuw een onweerstaanbare combinatie van romantiek en suspense met een bovennatuurlijk tintje: onsterfelijk goed!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Stephenie Meyer
UitgeverijVan Goor
Vertaler(s)Maria Postema
ISBN9789000334254
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's371
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte759 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieTwilight
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten